Sylvassa systemutvecklare sökes

Vi söker fler nyfikna människor som brinner för programmering. Sådana som gillar att utforska de senaste teknikerna och plattformarna och vill utvecklas. Vi vill bli fler som älskar nya språk och ramverk. Som tycker om att arbeta agilt och nära kunderna.

Hos oss kommer du långt med att vara nyfiken, ödmjuk och duktig på vad du gör. Vi brukar säga att vi saknar prestige. Det betyder att vi gärna lyssnar till vad du har att säga. Det gör också att du har stora möjligheter att påverka arbetsuppgifterna.

Om oss

Ända sedan starten 2003 har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att bara vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort, vem du har gjort det med och varför du gjorde det.

Stoltheten kan vara att vi levererar uppdrag som, enligt kunderna själva, får dem att kliva upp på barrikaderna och jubla. Att vi står upp för vad vi tror på och säger saker som de är. Att vi vägrar acceptera oanvändbara system som bara kostar pengar – och tackar nej till uppdrag som inte känns bra i magen.

Läs gärna mer om oss, våra anställda och tidigare uppdrag.

Om dig

Vi tror att du är som vi. Att du också jagar stoltheten och inte bara bryr dig om själva leveransen, utan även om kunderna, kollegorna och jobbet i stort.

Du har troligen arbetat några år som systemutvecklare och kan vara fokuserad på en eller flera tekniker. Det viktiga är att du har utvecklats under dina år i branchen och känner att du vill fortsätta med det. Självklart är det bra om du även vill utmanas tillsammans med andra som brinner för liknande saker. Vi jobbar med en mängd tekniker och plattformar och ser gärna att du är inriktad mot fullstack-hållet.

Varför jobba hos oss?

Vi ställde frågan till våra senast anställda. Utöver svar som rörde familjen och miljöombyten hade de nästan identiska anledningar till att söka sig till oss. De ville ha svårare, mer komplexa uppdrag och kunnigare kollegor.

På LearningWell får du exempelvis bygga skräddarsydda omvärldsbevakningssystem för europeiska försvarsmakter och flerfaldigt prisbelönta rfid-system för den svenska skogsbranschen. Utöver det kan du få arbeta som konsult hos kunderna inom bland annat systemutveckling, test, kravställning, projektledning och verksamhetsutveckling.

Förhoppningsvis gillar du att arbeta i en platt organisation med högt i tak. Här värderas egna initiativ eftersom vi vill att du hjälper oss att forma företaget.

Vi arbetar med fast lön, en mindre del provision och även företagsgemensam vinstdelning. För att utveckla oss själva och företaget samlas vi några gånger per år. Under träffarna arbetar vi med företagsutveckling och rena teknik-/metod-sittningar.

Ansök så här

Vi behöver förstärkning på kontoren i Karlstad, Nyköping och Helsingborg/Malmö och intervjuar löpande. Mejla din ansökan till peter.karlsson@learningwell.se redan i dag.

Är det något du undrar över? Mejla eller ringa Peter på 070–631 28 70. Han är vd på LearningWell East och har koll på läget.

Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.