Jobba hos oss

Sylvass utvecklare till Nyköping

Vi letar alltid efter sylvassa utvecklare. Personer som är lite bättre än andra. Det betyder inte att du måste vara 50 år och ha programmerat hela livet. Det viktiga är att du älskar systemutveckling. Ännu viktigare är det att du vill lära dig nya saker och fortsätta knuffa dig själv framåt.

Hos oss kommer du långt med att vara nyfiken, ödmjuk och duktig på vad du gör. Vi brukar säga att vi saknar prestige. Det betyder att vi gärna lyssnar till vad du har att säga. Det gör också att du har stora möjligheter att påverka arbetsuppgifterna, så länge du står på dig en aning.

Du vill jobba hos oss eftersom du gillar ny teknik och att leverera uppdrag som, enligt ett citat från en av våra kunder, får kunderna att kliva upp på barrikaderna och jubla. Dessutom letar du efter en schysst arbetsmiljö där det finns fler människor som älskar systemutveckling. Fri träning på gym? Vinstdelning? Mängder av fikabröd? Japp. Vi har det också.

Har vi fångat ditt intresse? Skicka då in din ansökan till peter.karlsson@learningwell.se.


Spontana ansökningar

Givetvis tar vi emot ansökningar oavsett om vi har en tjänst ute eller inte. Skicka ditt cv till kontorschefen på den ort där du vill jobba. Du hittar alla kontaktuppgifter här.

Du kan även läsa mer om oss och några av våra anställda.