Om LearningWell

Ända sedan starten 2003 har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att bara vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort, vem du har gjort det med och varför du gjorde det.

Vi är stolta över våra kunder. För vad de säger och levererar. För att de vågar satsa på lösningar som inte alltid är enkla. Och för hur engagerade de blir i samarbetet. Du kommer med ett problem och vi löser det – tillsammans.

Självklart är vi även stolta över oss själva. För att vi står upp för vad vi tror på och säger saker som de är. För att vi vägrar acceptera oanvändbara system som bara kostar pengar. Och för att vi tackar nej till uppdrag som inte känns bra i magen.

I grunden är vi it-konsulter. Vi har byggt skräddarsydda system för bland andra Försvarsmakten, OKG, SSAB samt Kärnkraftsäkerhet och Utbildning (KSU). Dessutom erbjuder vi kompetensförstärkning inom it för bland annat systemutveckling, test, kravställning, projektledning och verksamhetsutveckling. De flesta av kunderna är medelstora till stora företag och organisationer.

LearningWell har ett 50-tal anställda, fyra kontor i Sverige och kunder över hela världen. Kunderna kallar oss för djup-kompetens-specialister. Vi brukar svara att vi har unika kunder med unika behov. Det är därför vi bygger saker som träningssimulatorer till kärnkraftverk och omvärldsbevakningssystem till europeiska försvarsmakter.

Möt några av våra anställda