Lediga jobb Mariestad: Testintresserad systemutvecklare

Till vårt kontor i Mariestad söker vi testintresserade systemutvecklare som brinner för att lösa utmaningar med programmering. Här blir du del av en familjär företagskultur där vi tillsammans är med och påverkar hur saker ska göras.

LearningWell grundades 2003 och har idag kontor i Karlstad, Helsingborg, Nyköping, Mariestad och Stockholm. Totalt är vi strax över 50 kollegor med djup kompetens inom systemutveckling, automation och verksamhetsutveckling. Utöver det tillhandahåller vi skalbara systemlösningar inom automatiserad spårbarhet och avancerad omvärldsbevakning.

Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder - och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av vårt team. Genom korta beslutsvägar, stort inflytande över arbetssätt och en personlig dialog med din chef vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation. Omgiven av prestigelösa och kunniga kollegor är bra hjälp dessutom alltid nära till hands.

Om tjänsten

Ända sedan starten har vi försett våra kunder med spetskompetens inom teknisk testning – vilket vi gör än idag. För att trivas i rollen behöver du vara bekväm med olika testmiljöer och testverktyg, samt veta vad som krävs för att ta fram automatiserade tester och leveransflöden.Du utgår från vårt kontor i Mariestad, där vi gjort oss kända för vår långa erfarenhet av automation. Vi söker dig som med din bakgrund inom systemutveckling och intresse för hårdvarunära testning vill bidra med värdefull kompetens till världsledande företag. Bland annat jobbar vi i dagsläget med flera stora kunder inom den tunga industrin.

Det tekniska

Tekniken förändras snabbt. Därför undviker vi långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker. Det viktigaste att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Exempel på vad vi jobbar med idag:
.NET, C#, DevOps, Typescript, AWS och React

Andra exempel på vad du kommer jobba med:
C++, Python, Jira och Jenkins

Om dig

Du har, precis som oss, ett stort intresse för systemutveckling och en ödmjuk inställning till ditt jobb. Du lever enligt övertygelsen att ärlighet vara längst och din nyfikenhet gör att du gärna utforskar nya saker.

Vi ser gärna att du:
• Har eftergymnasial utbildning inom systemutveckling (eller motsvarande kompetens)
• Har minst två års erfarenhet från liknande tjänster
• Har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
• Har tillstånd att jobba i Sverige
• Tycker om att jobba självständigt och lära dig nya saker

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan till:

Rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med Systemutvecklare Mariestad

Vid frågor

Katarina Brunsson, platschef Karlstad
katarina.brunsson@learningwell.se
070-663 44 19

Mattias Nilsson, vd LearningWell SW
mattias.nilsson@learningwell.se
073-050 16 40

____

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.