Nyheter

Gymnasieklass på studiebesök i Nyköping

Som en del i vårt samhällsengagemang lägger vi gärna tid på att dela med oss av kunskap och erfarenhet till programmeringsintresserade skolungdomar. Därför bjuder vi regelbundet in skolklasser till studiebesök på våra kontor. Precis som vi gjorde i mars när gymnasieklassen från Nyköpings Gymnasium kom förbi kontoret i Nyköping.

2019-05-23

Ny mångmiljonaffär med det schweiziska försvaret

It-företaget LearningWell i Nyköping har precis skrivit avtal för ett förlängt samarbete med Armasuisse, det schweiziska försvarets inköpsfunktion. Affären med omvärldsbevakningssystemet är värd över tio miljoner kronor och beräknas ge ett antal nya jobb i Nyköping de kommande fem åren.

2019-05-20

Robotrevolutionen i fokus under årets vårkickoff med Nyköpings it-kluster

I torsdags hölls årets första kickoff för Nyköpings it-kluster. Ett hundratals gäster, där ibland kollegor, kunder och partners till LearningWell, hade samlats på Sörmlands Museum för en kväll fylld med nätverkande, inspiration och god mat. 

2019-05-17

Funktionell programmering i Haskell med Erik Bäckman

Under Software Developer Karlstads senaste träff pratades det Haskell - ett 30-årigt programmeringsspråk som definierat hur funktionell programmering fungerar. Men varför Haskell?

2019-05-15

Dags för kickoff med it-klustret

Genom IT-klustret har ditt företag chansen att vara med och placera Nyköping på IT-kartan. Den 9 maj arrangeras årets vår-kickoff på Sörmlands Museum - med över 200 gäster och duktiga föreläsare.

2019-04-30

LearningWell sponsrar Pickleball-SM i Nyköping

Pickleball-SM 2019 i Nyköping är Sveriges första saktionerade pickleballturnering någonsin. Med över 100 anmälda deltagare hoppas arrangörerna på en riktig pickleballfest. Nu står det klart att LearningWell kliver in som en av sponsorerna. ”Bra chans att vara med och stötta föreningslivet ”, säger Susanne Johansson om beslutet.

2019-04-17

Bilder från motorvägsträffen i Karlstad

LearningWell jobbar sedan flera år tillbaka med ett koncept vi kallar motorvägsträffar. Tillfällen då hela kontoret samlas för en heldag tillsammans med syfte att öka samhörigheten och förstärka vi-känslan. I mars var det dags för motorvägsträff i Karlstad, då det diskuterades medarbetarstyrd verksamhetsutveckling och byggdes drömkontor.

2019-04-17

Spinningmaraton till förmån för Barncancerfonden

I syfte att samla in pengar till cancerforskning arrangerade Barncancerfonden under lördagen Spin Of Hope. Tillsammans med lokala gym över hela Sverige uppmanades privatpersoner och företag hålla en spinningcykel rullande under dagen. Totalt samlades det in över fem miljoner kronor.

2019-04-04

Clean Code Talks

I slutet av mars arrangerade vi Clean Code Talks på kontoret i Karlstad. Det blev en lyckad kväll med pizza och lättläst kod. 

2019-04-03

HotSpot-mässan i Karlstad

HotSpot är en av Sveriges största jobbmässor och arrangeras årligen av Karlstads universitet. Den 13:e februari samlades över 6 000 studenter med representanter från mer än 100 företag för att nätverka och äta apelsiner. Två av dem var Mattias Jonsson och Katarina Brunsson från LearningWell.

2019-03-18