David Burman ny platschef i Helsingborg

Vi har idag glädjen att presentera David Burman som ny platschef på LearningWell i Helsingborg. Med en gedigen it- och automationsbakgrund och en öppen ledarstil hoppas David kunna lyfta LearningWells sydligaste kontor ytterligare snäpp – och vid sidan av jobbet göra familjen hemmastadd ute i nya huset i Kullabygden.

Precis som vi meddelade i slutet av september har Mats Persson, långvarig platschef för LearningWell i Helsingborg, valt att gå i pension. Vi på LearningWell riktar återigen ett stort varmt tack till Mats för alla fina år och är evigt tacksamma för hans insatser.

Mats ersättare heter David Burman. David kommer senast från en roll som projekt- och systemingenjör på ett produktbolag inom autonoma fordon. Där ansvarade han under flera år för planering, design, utveckling och installation av automationsprocesser och andra skräddarsydda it-infrastrukturlösningar.

”Jag vill att mitt ledarskap ska kännetecknas av tillit”, säger David. ”Här ska alla känna att vi kan vara öppna och ärliga mot varandra. Det gäller både kunder och kollegor. Då kan vi bygga vidare på den goa stämningen som gör att det blir en höjdare att gå till jobbet.”

Drömhus och motorcyklar

Vid sidan av jobbet lämnade Göteborgsbördige David i våras storstan för att bosätta sig i Höganäs, strax norr om Helsingborg. Tillsammans med familjen bestående av sambo, dotter, hund och katt har han nu hittat drömhuset i Kullabygden. När det väl finns tid hoppas han också kunna plocka upp en gammal hobby.

”Förutom teknik har motorcyklar alltid varit min grej. Jag körde tidigare mycket enduro, alltså motorcyklar som du kör på banor i svår terräng. Ofta mitt ute i skogen.”

Vi önskar David ett stort lycka till i sitt nya uppdrag.

_____

Kontakt

David Burman, platschef Helsingborg
david.burman@learningwell.se
073 - 078 84 29