Erfaren systemutvecklare till spännande uppdrag i Helsingborg

LearningWell är ett litet och personligt it-företag i Helsingborg med grymma systemutvecklare och spännande kunder. Vi är inne i en spännande fas och behöver förstärka vårt team med en erfaren och motiverad systemutvecklare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt.

Om uppdraget

Som systemutvecklare på LearningWell får du möjlighet att arbeta med nästan vad du vill – både externt som konsult mot kund, eller internt med våra egna system.
Du kanske drivs av att utveckla autonoma fordon och optimera logistiklösningar, eller så tycker du att system för omvärldsbevakning är det mest spännande just nu.
Efterfrågan på våra tjänster växer och bland våra uppdragsgivare finns allt från svenska myndigheter och globala elektronikjättar till flera kunder inom fordonsindustrin. Vi har även utvecklat en rad egna system som efterfrågas på marknaden, bland annat TagWell – en modern och molnbaserad plattform för automatiserad spårbarhet.

Om dig

För oss är det viktigt att du tycker om att lyssna på människor och har förmågan att förstå det faktiska behovet bakom kundens krav. Tillsammans med dina kollegor tar du sedan fram lösningar som skapar det rätta mervärdet för våra kunder.
För det behöver du vara kommunikativ, ha lätt att tillgodogöra dig information, samtidigt som du är ödmjuk och nyfiken. I gengäld får du arbeta i en proffsig och stöttande miljö med schysta villkor och möjlighet att vidareutvecklas inom nya tekniker. Du utgår från i Helsingborg och blir direkt en viktig del av vårt team.

Din profil

För att lyckas i din roll behöver du ha två till tre års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling.

Exempel på tekniker vi arbetar med idag:
Node.js
C++
C#
.NET
Docker
JavaScript
AWS
SQL
Continuous integration
Test automation och DevOps
TypeScript och React

Eftersom utvecklingsspråk, ramverk och tekniker ständigt förändras är det lika viktigt att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Om LearningWell

LearningWell SW grundades 2020 som en sammanslagning av företagen i Karlstad och Helsingborg. Företaget ingår i LearningWell-koncernen som idag har strax över 50 anställda och kontor i fyra städer. Affären består av konsulter och egenutvecklade it-produkter, och vi finner stolthet i att bygga system som gör nytta och skapar mervärde för kunden.
Vårt kontor är centralt beläget i Helsingborg. Allt på ett bekvämt gångavstånd till buss- och tågtrafik, restauranger, idrottsanläggningar och butiker.


På LearningWell får du:

-Fast månadslön och vinstdelning.
-Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
-En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
-Friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.
-Roliga aktiviteter utanför arbetstid.

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med: Systemutvecklare Helsingborg
Vid frågor –  hör av dig till David Burman, platschef på LearningWell SW

Mejl: david.burman@learningwell.se
Telefon: 073-0788429

Fotnot: Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.