Fantastisk uppslutning när Nyköping firade 20 år

NYKÖPING 2023-05-15
Strålande sol, en bejublad föreläsning och ballonghav i den anrika Gästabudssalen på Nyköpingshus. Torsdagskvällens jubileumsfirande i Nyköping blev en riktig dundersuccé.

LearningWell firar i år 20 år som företag och under inramning av vårens första riktigt varma dag, samlades ett 70-tal kunder och medarbetare under torsdagen för att fira den nyblivna tjugoåringen. Kvällen inleddes med mingel och många kära återseenden, innan det var dags för middag i Gästabudssalen.
Peter Karlsson, vd och en av företagets grundare höll ett känslomässigt tal där han framhöll betydelsen av arbetsglädje och hur företaget tillsammans med kunder och medarbetare nått fantastiska resultat. Han berättade även om hur det gick till när LearningWell startade den 1 maj 2003 och vikten av att tänka långsiktigt. Och såklart historien bakom vår jubileumsöl "Wellisch" som vi tagit fram i samarbete med Bryggeri Stör.

På samma tema höll även kvällens inspiratör Olof Röhlander sitt föredrag, där han avhandlade allt från hållbar motivation, till arbetsglädje och vad det betyder både för individen och för gruppen. Stor igenkänning blev det när Röhlander skämtade om hur platsen i syskonskaran kan avgöra vilken typ av personlighetstyp man blir, där storasyskonet står för ordning, reda och excel-listor medan småsyskon lever på devisen "Det löser sig".

Olof Röhlander (till höger) har vunnit talarpriset sex gånger. Under torsdagskvällen höll han en inspirerande föreläsning för födelsedagsgästerna. Med på bild är Jonas Persson, systemutvecklare och en av medlemmarna i företagets FLIT-grupp. 

Gästerna fick även prova på en lekfull aktivitet tillsammans med vår FLIT-grupp (Fest, lek, idrott, tanke). På tio minuter skulle de, tillsammans med sina lagkompisar, blåsa upp ballonger och bygga ett så högt torn som möjligt. En smått surrealistisk känsla infann sig när den gamla salen i snabb takt fylldes av färgglada ballonger och fantasifulla torn. Kvällen avrundades med ett framträdande av Robert Wärn, erkänd trubadur från Söderköping.

LÄS MER >> 2003-2023 – 20 år att känna stolthet över