Höstkonferensen 2019

22-23 november träffades kollegor från samtliga LearningWell-kontor på Engsholms slott för den årliga höstkonferensen. I år med speciellt fokus på kunskapsutbyte och gemenskap för att bygga vidare på vi-känslan i koncernen.

Höstkonferensen är det perfekta tillfället att dela med oss av jobbrelaterade erfarenheter och lärdomar från året som gått, samt planerna inför nästa år. Vilka projekt har vi jobbat med? Tillsammans med vilka kunder? Hur gick det? Och hur ska vi bli ännu bättre nästa år?

Vi hade även nöjet att lyssna på Anders Lundsgård, senior engineer på Scania, som delade med sig av erfarenheter och tips kring effektiva DevOps-processer och värdet i en genomtänkt cloud first-strategi. Efter det hann vi med en övning för att bygga vidare på vår företagskultur och de tre ledorden ärligt, nyfiket, personligt.

Sällskapsspel, bastu och barhäng

Ett stort fokus låg också på gemenskap. Med kontor i olika delar av Sverige och med konsulter utspridda hos kunder är det viktigt för oss att ibland få tid att träffas och bara umgås. Eftermiddagen och kvällen fortsatte därför sedan med kluriga sällskapsspel, en trerättersmiddag, avkopplande bastu, biljard och häng i baren.

Vill du se mer från konferensen?

På vår Facebook-sida hittar du ett helt album med bilder från helgens upptåg.