Systemutvecklare till litet team med stora bolag som kunder (Helsingborg)

Till vårt kontor i centrala Helsingborg söker vi ödmjuka systemutvecklare som brinner för att lösa utmaningar med programmering. Här blir du del av en familjär företagskultur där vi tillsammans är med och påverkar hur saker ska göras.

Kort om oss

LearningWell grundades 2003 och har kontor i fem städer. Idag är vi strax över 50 kollegor med bred it-, automations- och verksamhetskompetens.

Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av vårt team. Genom korta beslutsvägar, stort inflytande över våra arbetssätt och en personlig dialog med din chef vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation. Omgiven av prestigelösa och kunniga kollegor är bra hjälp dessutom alltid nära till hands.

Om tjänsten

Nu söker vi fler systemutvecklare som genom att bygga smarta tekniska lösningar vill vara med och bidra till våra kunders affär. Bland annat genom att utveckla LearningWells egna produkt, TagWell. Arbetet sker antingen på vårt kontor i centrala Helsingborg eller ute hos kunden. I Helsingborg är vi idag ett litet team där du, i nära dialog med din chef, får vara med och påverka din arbetssituation.

Det tekniska

Tekniken förändras snabbt. Därför undviker vi långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker.

Ett smakprov på vad vi jobbar med idag:

.NET, C#, DevOps, Typescript, AWS (lambda och dynamoDB) och React

Om dig

Du har, precis som oss, ett stort intresse för systemutveckling och en ödmjuk inställning till ditt jobb. Du lever enligt övertygelsen att ärlighet vara längst och din nyfikenhet gör att du gärna utforskar nya saker.

Vi ser gärna att du:

• Har eftergymnasial utbildning inom systemutveckling (eller motsvarande kompetens)
• Har minst två års erfarenhet från liknande tjänster
• Har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
• Har tillstånd att jobba i Sverige
• Tycker om att jobba självständigt och lära dig nya saker

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan till:

Rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med Systemutvecklare Helsingborg

Vid frågor

David Burman, platschef Helsingborg
david.burman@learningwell.se
073 - 078 84 29

Fotnot.Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.