Säkerhet och jubileumsplaner i fokus på årets höstkonferens

Engagerande, kul och lite skrämmande. Där har ni några röster om Frans Rosén, en av världens främsta etiska hackare. I helgen höll han en föreläsning om it-säkerhet på LearningWells årliga höstkonferens – där det även smiddes stora planer inför nästa års jubileumsfirande.

Frans Rosén är en så kallad "bug bounty" som letar och hittar säkerhetshål på uppdrag av stora tech-företag. Genom åren har han hackat och identifierat flera allvarliga säkerhetsbrister hos bland annat Apple, Google och Facebook.
I fredags gav han en föreläsning för LearningWells personal som under ett dygn samlats på Hedenlunda slott utanför Flen för att umgås och dela jobbrelaterade lärdomar och erfarenheter. Föreläsningen var ett mycket uppskattat inslag och gav både tankeställare och inspiration till it-företagets ständigt pågående säkerhetsarbete.

Den årliga höstkonferensen är ett viktig inslag i LearningWells företagskultur, där samtlig personal från LW:s tre kontor i Nyköping, Mariestad och Helsingborg får möjlighet att umgås lära känna varandra under mer lättsamma former.

Förutom it-säkerhet var stod även "Jubileum 2023" på agendan. Nästa år firar LearningWell nämligen 20 år – något som ska uppmärksammas på flera vis. Under fredagsförmiddagen delades gänget in i team och spånande kul jippon och events inför firandet. Fredagen avrundades med vedeldat bastu-häng, SPA och en fabulös trerätters middag på slottet. Och fest såklart!

Välkomstskål innan fredagens trerätters middag.
Frans Rosén gav en uppskattad föreläsning. 
Grupperna presenterade flera kreativa förslag på hur LearningWell ska fira sitt 20-årsjubileum nästa år.