Lediga jobb Nyköping: Systemutvecklare som vill ha vassa kollegor

Lev ett enklare liv i en småstad och jobba med utmanande och viktiga projekt. Nu har vi lediga jobb på vårt kontor i naturnära Nyköping. Vi söker fler duktiga systemutvecklare som vill ta sig an det som andra tycker är lite för avancerat. Här får du en familjär och platt företagskultur, med stort ansvar och möjlighet att påverka hur saker ska göras.

Kort om LearningWell

LearningWell grundades 2003 och har idag kontor i Karlstad, Helsingborg, Nyköping, Mariestad och Stockholm. Totalt är vi strax över 50 kollegor med djup kompetens inom systemutveckling, automation och verksamhetsutveckling.

För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver.

Idag jobbar vi med kunder som till exempel SSAB, Oxelösunds Hamn, Business Sweden och Schweiz försvarsmakt (Armasuisse).

Om jobbet som systemutvecklare

Våra kunder står inför häftiga utmaningar. LearningWell behöver nu fler systemutvecklare som kan lösa tekniska problem och hitta lösningar där ett plus ett blir tre. Bland annat ställer SSAB i Oxelösund om till kolfri ståltillverkning med ambition att bli världens modernaste stålverk. Som LearningWellare har du chans att vara med och bidra till en hållbar, digitaliserad och smartare framtid hos globala företag och viktiga myndigheter.

Vi vill att rollen som systemutvecklare på LearningWell ska vara både utmanade och utvecklande. Tillsammans med vassa kollegor tar du dig an nya utmaningar med det gemensamma målet att känna stolthet över det ni levererar. När vi nyligen frågade våra utvecklare vad det är som kännetecknar arbetsmiljön på LearningWell svarade de "samarbetsviljan" och "hjälpsamheten".

Nyfikenhet viktigast som systemutvecklare

På LearningWell har vi gemensamt bestämt att undvika långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker du måste kunna. Med din erfarenhet vet du, precis som oss, att kraven snabbt förändras. Det viktiga att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Några exempel på vad vi jobbar med i dag:

TypeScript, node.js, React, Elasticsearch, Kibana, Scala, C++, C#, .NET, Docker, AWS, Azure, SQL, Continuous integration, Test automation och DevOps.

Möjligheter till distansarbete

Vanligtvis kräver tjänsten som systemutvecklare på LearningWell att du då och då befinner dig på plats hos kunden. För oss är det också viktigt att du finns tillgänglig för att delta på gemensamma träffar med kollegor på LearningWell.

Med det sagt finns det möjlighet för dig med lång erfarenhet och eget driv att jobba delvis på distans även framöver. För nyutbildade och mer juniora utvecklare ser vi det som nödvändigt att jobba på plats - på kontoret eller ute hos kund - för att ha erfarna kollegor att lära ifrån på nära håll.

Om dig som söker jobb

För att trivas som systemutvecklare hos oss är det viktigt att du älskar logik och vill ta dig an det som andra tycker är lite för avancerat.

Vi ser gärna att du:

  • Har lätt för att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift
  • Har tillstånd att jobba i Sverige
  • Tycker om att jobba självständigt och lära dig nya saker


Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och istället få mer tid över till annat? Eller varför inte flytta till Nyköping? En stad där det faktiskt går att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur - och dessutom ha cykelavstånd till jobbet, förskolan och fotbollsträningen.

Här får du:

• Fast månadslön, provision och vinstdelning.
• Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
• En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
• Roliga aktiviteter utanför arbetstid. Vinprovning och skidresor till Alperna, bland annat.

Läs mer om LearningWell i Nyköping

LearningWell AB består idag av två dotterbolag. LearningWell East i Nyköping och LearningWell SW med kontor i Helsingborg, Mariestad och Karlstad. Här kan du läsa vidare för att lära känna LearningWell i Nyköping, ett it-företag med kontor nära havet och med kunder över (nästan) hela världen.

Hör av dig

Peter Karlsson, delägare och vd East (Nyköping)
peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.