Maskinöversättning för över 130 olika språkkombinationer

LearningWells uppskattade leveranser inom omvärldsbevakning bygger på täta samarbeten med leverantörer av integrerade tredjepartsprodukter. SYSTRANs maskinöversättningsverkyg kan hantera mer än 130 olika språkkombinationer. Med sin självlärande AI-motor och smidiga on-prem lösningar hjälper de LearningWell översätta inkommet material i realtid.

Would you rather read this in English? Head over to our English version.

SYSTRAN, som har sitt huvudkontor i Paris, har funnits i över femtio år. Idag hjälper de allt ifrån globala storbolag till amerikanska säkerhetsorganisationer med olika typer av realtidslösningar för språköversättning.

För LearningWell uppfyller SYSTRANs översättningsmotorer flera syften:

  • Säker maskinöversättning av inkommande material on-prem

  • Självlärande AI-motor som möjliggör för mjukvaran att ta fram publiceringsklara översättningar baserat på unika affärsmål

  • Smidig integration mot LearningWells egna system


”Människorna på SYSTRAN är jordnära och lösningsinriktade”, säger Peter Karlsson, vd LearningWell East. "Förutom att de har, vad vi anser är, den bästa produkten på marknaden för våra behov och lösningar är de även väldigt tillgängliga - trots att vi väldigt sällan träffas fysiskt."

Om SYSTRAN

Utöver huvudkontoret i Frankrike, har SYSTRAN även kontor i USA och Sydkorea. Genom att leverera översättningstjänster för interna samarbeten, sökningar, eDescovery, innehållshantering, online kundsupport och eCommerce, hjälper SYSTRAN sina kunder att förbättra flerspråkig kommunikation och öka produktiviteten.

__

Om våra partnerskap

LearningWells partnerskap bygger på oberoende samarbeten med företag vi har starkt förtroende för. Målet är att tillsammans stärka erbjudandet till våra kunder.