Spela vårt kluriga minnesspel på Näringslivsdagen

NYKÖPING 2023-02-09
I morgon fredag är vi på plats på Näringslivsdagen i Nyköping. Dagen till ära har vi programmerat ett kul minnesspel som vi hoppas mässbesökarna vill testa. Självklart utlovas fina priser.

Under förmiddagsfikat flockades nyfikna kollegor runt Staffan Palm, en av upphovsmännen bakom spelet, som efter några dagars programmerande kunde visa upp spelet som går under arbetsnamnet "MemWell".

– Det funkade utmärkt och även om kollegorna hade varierande resultat var det några som fick till riktigt långa sekvenser, berättar han.

Staffan kommer vara på plats tillsammans med Sam Harries, som programmerat delar av spelet i programspråket ProviewR som de arbetar med till vardags på SSAB, där de programmerar styrsystem.

– Jag tycker det var kul att göra en grej som är baserat på något som vi arbetar med dagligen, och att göra det på ett lekfullt vis, säger Staffan.

På plats finns även Peter Karlsson, delägare och vd på LearningWell East AB som även är nominerad i klassen Årets företagare Nyköping 2023. Hur den utmaningen slutar får vi veta senare under kvällen på Näringslivsgalan.

Välkomna att besöka oss!