El- och automationsingenjörer till flera spännande projekt

LearningWell i Mariestad är ett it- och automationsföretag med lokal förankring och internationella storbolag som kunder. Vi har lång erfarenhet av automation och tar ofta helhetsansvar i automationsprojekt inom industrin. Just nu händer det spännande saker i vårt område och vi söker erfarna automationsingenjörer som brinner för att lösa framtidens teknikutmaningar med elkonstruktion och programmering.

OM JOBBET SOM AUTOMATIONSINGENJÖR
Vi växer och har flera spännande uppdrag för dig som är intresserad av el-automation och innovativa lösningar. Bland våra kunder finns allt från internationella storbolag med miljarder i omsättning, till lokala familjeföretag i Skaraborg. Vi söker därför automationsingenjörer som vill ta helhetsansvar i våra projekt – från konstruktion till programmering, byggnation, installation och drifttagning.
Du utgår från vårt kontor i Mariestad där vi även har vår fina verkstad.
Vårt gäng består av en härlig blandning av personer, några kommer direkt från skolan medan andra har jobbat längre än vad de själva kan minnas. Här blir du en del av en familjär företagskultur där vi tillsammans är med och påverkar hur saker ska göras.
Gemensamt är att vi tror på kraften i att göra saker tillsammans. Du som ny behöver inte kunna allt. Det viktiga är att du är intresserad av att lösa utmaningar för våra kunder och vågar ställa en fråga för mycket för att säkerställa att du verkligen förstått.

NYFIKENHET VIKTIGT FÖR OSS
Tekniken förändras snabbt. Därför undviker vi långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker. Huvudsaken är att du är nyfiken och villig att utforska nya tekniker.


OM DIG SOM SÖKER JOBB
Du har, precis som oss, ett stort intresse för el-automation och en ödmjuk inställning till ditt jobb. Du lever enligt övertygelsen att ärlighet vara längst och din nyfikenhet gör att du gärna utforskar nya saker.

Vi ser gärna att du:
– Har eftergymnasial utbildning inom automation (eller motsvarande kompetens)
– Har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
– Är prestigelös och vågar ta hjälp av kollegor för att lära dig nya saker
– Erfarenhet från liknande tjänster är meriterande men inget krav

OM LEARNINGWELL
LearningWell AB består av två dotterbolag. LW East i Nyköping och LW South West med kontor i Helsingborg och Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration.
Vi känner stolthet i att bygga system som gör nytta och skapar mervärde för kunden. Mariestad är idylliskt belägen vid Vänern, utanför den 14 mil långa kusten ligger tiotusentals skärgårdsöar och i centrum finns allt från historiska sevärdheter till mysiga restauranger, och ett brett utbud av butiker.

HOS OSS FÅR DU
– Fast månadslön och vinstdelning.
– Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
– En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
– Friskvårdsbidrag och flexibla arbetstider.
— Roliga aktiviteter utanför arbetstid.

ANSÖKAN
För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan till:
Rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med Automationsingenjör Mariestad
Vid frågor
Krister Nilsson, platschef Mariestad
krister.nilsson@learningwell.se
073-232 34 02

Fotnot: Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.