Vi stöttar flickors rätt till en trygg framtid

LEARNINGWELL 2022-12-14
I över tio år har LearningWell  engagerat sig i flickors rätt till utbildning. Årets julgåva går därför åter till Plan International Sverige och deras viktiga arbete för barns rättigheter.

– För att människor ska kunna lyfta sin levnadsstandard och påverka sina liv, är vi övertygade om att allt startar med utbildning. Att vi väljer just flickor beror på att vi intuitivt känner att det är just där insatser gör störst nytta i både det korta och lite längre perspektivet, säger Peter Karlsson, vd och delägare på it-företaget LearningWell East i Nyköping.

130 miljoner flickor i världen går inte i skolan alls. Samtidigt ökar antalet barnäktenskap, konflikter och den globala hungersnöden som sammantaget innebär en kraftig tillbakagång för flickors rättigheter.
LearningWell har därför som tradition att tacka kunder och partners för samarbetet under året som gått genom att bidra med en generös julgåva till Plan International och kampen för flickors rätt till en trygg framtid.

Vi började stödja detta arbete hos en annan bidragsgivare men har sedan några år tillbaka valt Plan International Sverige då de fokuserar  just på detta område.

– Vi är stolta och tacksamma över att samarbeta med Learningwell som årligen investerar sin julgåva i flickors rätt till utbildning. Tillsammans driver vi på utvecklingen och skapar varaktig förändring för världens flickor, säger Jessica Eriksson, senior business development manager på Plan International Sverige.

Läs mer om Plan Sverige och skänk gärna en gåva på plansverige.org. Organisationen har ett 90-konto, vilket är en kvalitetsstämpel för seriösa insamlingsorganisationer.

Vad vi står för


LearningWell är ett it-företag med stort hjärta och passion för såväl våra leveranser av it-projekt som omtanke om våra medarbetare och omvärld. Vi brinner för att utveckla system som verkligen ger effekt och nytta hos kunden och har med vår metodik och kvalitetsmedvetenhet byggt upp en såväl nationell som internationell affär.
Vi tror på att: Odla glädje genom att hjälpa våra kunder och varandra till helt fantastiska projekt och resultat