Erbjudande

På LearningWell har vi bred it-, automations- och verksamhetskompetens. Vi leverar både specialinsatser och helhetsåtaganden. Nedan kan du läsa mer om vad vi kan göra för dig.

Systemutveckling

Vi skräddarsyr it-system efter unika behov. Ofta för att ta fram en lösning där det ännu inte finns någon standardprodukt. Eller där standardprodukten är för komplicerad och inte kan utvecklas i takt med att behoven i kundens organisation förändras. Uppdragen utförs allt som oftast i agila teams — antingen från något av våra kontor eller ute hos dig som kund.

Specialistområden

Programmering Agil coachning Teknisk expertis Kravanalys Test och testledning Förvaltning/support
Läs mer Läs mer

Automation

Med lång erfarenhet inom automation och utveckling av överordnade system har vi skaffat oss en djup förståelse för produktionsprocesser och it. Idag hjälper vi kunder inom industriell it att tillgodose sina behov av automation, digitalisering och systemintegration.

Specialistområden

Styrsystem Integration Digitala Tvillingar PLC-programmering Konstruktion Support och service
Läs mer Läs mer

It-produkter

Vi har paketerat några av våra mest skalbara system som it-produkter. Färdiga systemlösningar du kan använda som de är eller konfigurera mot verksamhetens behov.
TagWell är en modern och molnbaserad plattform för automatiserad spårbarhet. Genom att förse dina artiklar med unika id-nummer kan du med TagWell följa dem genom hela värdekedjan. Systemet hjälper dig skapa flöden och processer som är kostnadeffektiva, tidsbesparande och hållbara.
Läs mer Läs mer
Med SourceWell hämtar du in obegränsade mängder digital information - oavsett format och källa. Bestäm vilka intresseområden som är viktigast för dig och håll dig uppdaterad kring händelser i din omvärld. Allt sker i realtid, där du väljer vilket analysverktyg som ska användas för att generera viktiga affärsinsikter.
Läs mer Läs mer

Partners

Våra partnerskap bygger på oberoende samarbeten med företag vi har starkt förtoende för. Målet är att tillsammans stärka erbjudandet till våra kunder. Klicka på logotyperna för att läsa mer.