Erbjudande

För att bygga riktigt bra it-system krävs mer än bara de senaste teknikerna. Främst handlar det om att vara bäst på att lyssna till människor och förstå vad de egentligen behöver.
Vårt erbjudande består idag av konsulter, skräddarsydda system och egenutvecklade it-produkter. För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att du alltid får vad du faktiskt behöver.
Vi gör det genom att vara öppna och ärliga med dig som kund. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom dina krav.
Kundcitat
LearningWell var öppna och bra på att tänka i nya banor. Dessutom gick de verkligen på djupet för att förstå våra behov och hur vi arbetade.
Projektledare, Armasuisse
Läs mer

Konsulter

Som konsulter drivs vi av att tillsammans med kunden hitta smarta lösningar på krångliga utmaningar. Och även om vi älskar att grotta ner oss i avancerade tekniska lösningar är det affärsnyttan som får oss att känna stolthet på riktigt.
Staffan
Automation och agila metoder till världsledaren inom höghållfast stål
Automation och agila metoder till världsledaren inom höghållfast stål
LearningWells uppdrag mot SSAB handlar om att hjälpa dem att utveckla systemlösningar inom bland annat automation och mer övergripande systemlösningar på affärssidan. Vi är även deras .NET-partner.
Läs mer

Kompetenser

Affärsutveckling
Verksamhetsutveckling
Projektledning
Agil coachning
Systemutveckling
Stöd med teknisk expertis
Kravanalys
Test och testledning

Skräddarsydda system

Vi skräddarsyr it-system efter unika behov. Ofta för att ta fram en lösning där det ännu inte finns någon standardprodukt. Eller där standardprodukten är för komplicerad och inte kan utvecklas i takt med att behoven i kundens organisation förändras.
Digitaliserat arbetssätt och förenklade processer till bolag med 500 anställda
Digitaliserat arbetssätt och förenklade processer till bolag med 500 anställda
Business Sweden hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag att investera och expandera i Sverige. För att kunna fullfölja tillväxtambitionerna håller de nu på att digitalisera alltmer av verksamheten.
Läs mer
Rfid-projektet som blev en de facto-standard för järnvägen i Europa
Rfid-projektet som blev en de facto-standard för järnvägen i Europa
Efter några år hade arbetet med Trafikverket lett till vinster världen över och blivit en de facto-standard för järnvägen i Europa. Nu har SCA tagit över stafettpinnen medan de övriga aktörerna i skogsbranschen ivrigt hejar på.
Läs mer
Omvärldsbevakning för en säkrare värld med Europas försvarsmakter
Omvärldsbevakning för en säkrare värld med Europas försvarsmakter
Det är inte varje dag schweiziska försvarsmakten knackar på dörren, men det var så samarbetet började. Armasuisse var ute efter ett omvärldsbevakningssystem och hade valt ut ett fåtal leverantörer som skulle få visa vad de gick för.
Läs mer

It-produkter

Vi har paketerat några av våra mest skalbara system som it-produkter. Färdiga systemlösningar du kan använda som de är eller konfigurera mot verksamhetens behov.
StaffWell
StaffWell
StaffWell är en plattform för en smidigare och enklare kompetenshantering. När du har lärt dig de två grundläggande begreppen i tjänsten kan du bygga en struktur som passar organisationen — istället för tvärtom. Komplettera med nya moduler eller behåll det precis som det är. Här behövs inga manualer eller utbildningar. Du är igång på egen hand inom fem minuter.
Läs mer
TagWell
TagWell
TagWell är en modern och molnbaserad plattform för automatiserad spårbarhet. Genom att förse dina artiklar med unika id-nummer kan du med TagWell följa dem genom hela värdekedjan. Systemet hjälper dig skapa flöden och processer som är kostnadseffektiva, tidsbesparande och hållbara.
Läs mer
Produkter

Automation

Med lång erfarenhet inom automation och utveckling av överordnade system har vi skaffat oss en djup förståelse för produktionsprocesser och it. Vi levererar både konsultinsatser och helhetsåtaganden, och hjälper kunder inom industriell it att tillgodose sina behov av automation, digitalisering och systemintegration.
Staffan
LearningWell lanserar nytt affärsområde inom automation
LearningWell lanserar nytt affärsområde inom automation
LearningWells nya affärsområde riktar sig mot industrin och dess starkt växande behov av automation, digitalisering och systemintegration. Med stark synergi mellan systemkompetens och automation ser vi fram emot att kunna erbjuda de lösningar som framtidens industri kräver.
Läs mer

Kompetenser

Styrsystem
Integration med överordnade system
Digitala tvillingar
PLC-programmering
Elmontage
Support och service
Kundcitat
Det jag gillar med LearningWell är att de är hands-on och väldigt lätta att jobba med.
Lars Jonsson, SCA
Läs mer

Så här jobbar vi

Även om du kanske kan kalla det här för en process så är det mer ett förhållningssätt.
Vittring
Identifiering
Bevis
Genomförande
Fortsättning

Partners

Våra partnerskap bygger på oberoende samarbeten med företag vi har starkt förtroende för. Målet är att tillsammans stärka erbjudandet till våra kunder. Klicka på logotyperna för att läsa mer.