Erfaren systemutvecklare till spännande uppdrag i Helsingborg

Just nu händer det spännande saker på vårt nyrenoverade kontor i centrala Helsingborg. Vi är inne i en expansiv fas och behöver förstärka vårt team med en erfaren och motiverad systemutvecklare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt.

Om uppdraget

Vi är till antalet ett litet it-kontor men med några av världens största företag som kunder. Som systemutvecklare på LearningWell SW får du därför möjlighet att arbeta med nästan vad du vill – både externt som konsult mot kund, eller internt med våra egna system.
Du kanske drivs av att utveckla och optimera logistiklösningar, eller så tycker du att system för omvärldsbevakning är det mest spännande just nu.
Efterfrågan på våra tjänster växer och bland våra uppdragsgivare finns allt från svenska myndigheter och globala elektronikjättar till industriföretag som satsar på moderna systemlösningar för att nå uppsatta hållbarhetsmål.  Vi har även utvecklat en rad egna system som efterfrågas på marknaden, bland annat TagWell – en modern och molnbaserad plattform för automatiserad spårbarhet.

Om dig

Vi söker en erfaren utvecklare som har förmågan att förstå det faktiska behovet bakom kundens krav. Tillsammans med dina team-kollegor tar du sedan fram lösningar som skapar det rätta mervärdet för våra kunder.
För det behöver du vara kommunikativ, ha lätt att tillgodogöra dig information, samtidigt som du är ödmjuk och nyfiken. I gengäld får du arbeta i en proffsig och stöttande miljö med schysta villkor och möjlighet att vidareutvecklas inom nya tekniker. Du utgår från vårt nyrenoverade kontor i centrala Helsingborg och blir direkt en viktig del av vårt team.

Din profil

För att lyckas i din roll behöver du ha två till tre års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling.

Exempel på tekniker vi arbetar med idag:
Node.js
C++
C#.NET
Docker
JavaScript
AWS
SQL
Continuous integration
Test automation och DevOps
TypeScript och React

Eftersom utvecklingsspråk, ramverk och tekniker ständigt förändras är det lika viktigt att du är nyfiken och vill lära dig mer.

På LearningWell får du:

– Fast månadslön och vinstdelning
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Agil företagskultur
– Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
– En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
– Generöst friskvårdsbidrag (maxbelopp)
– Flexibla arbetstider.
– Roliga aktiviteter utanför arbetstid

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med: Systemutvecklare Helsingborg
Vid frågor –  hör av dig till Mattias Nilsson, vd på LearningWell SW

Mejl: mattias.nilsson@learningwell.se
Telefon: 073-050 16 40

Fotnot: Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.