Vi förtydligar vårt erbjudande – vinn ett par Marshalls

Vi har tidigare fått beröm från hemsidebesökare som tycker om att läsa om hur vi utvecklar vår företagskultur, men har också fått höra att det kan vara lite svårt att förstå vad vårt erbjudande egentligen består av. För att göra den delen tydligare släpper vi nu en uppdatering av Learningwell.se, med fokus på våra tre affärsområden. I samband med lanseringen vill vi också passa på att ge bort ett par Marshall-hörlurar till dig som är med och bekräftar att vi fått med allt.

"Innehållet på vår hemsida har fokuserat mycket på våra värderingar och LearningWell som arbetsplats", säger Claes-Erik Frölund, koncernchef på LearningWell. "Det arbetet ska vi fortsätta med. Samtidigt vill vi göra det lättare för potentiella kunder att förstå vad vi kan leverera och tillföra dem."

Bland annat har vi fått höra att vi - baserat på innehållet på vår hemsida - verkar tycka om att fika mycket tillsammans. Det gör vi, såklart. Skämt åsido så hoppas vi att du efter att ha besökt vår erbjudandesida vågar förvänta dig mer än bara bullar och kaffe från oss på LearningWell.

"När vi nu fortsätter utveckla egna it-produkter blir hemsidan ett naturligt skyltfönster, där vi samtidigt vill förtydliga våra kompetenser som systemutvecklare och konsulter. Planen är att inom kort komplettera med mer detaljer och djupgående produktbeskrivningar."

Hitta svaren - vinn ett par hörlurar

Vad består LearningWells erbjudande av? Vilka kompetenser har vi? Vilka partners jobbar vi med för att stärka erbjudandet till våra kunder?

Hjälp oss bekräfta att vi faktiskt fått med svaren på frågorna i den nya uppdateringen. Ge oss ditt svar och var med och tävla om ett par Marshall Major-hörlurar, värde 1 290:-.

*TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD*

Så tävlar du

  • Gå in på Learningwell.se/erbjudande
  • Vad består LearningWells erbjudande av? Vilka kompetenser har vi? Vilka partners jobbar vi med för att stärka erbjudandet till våra kunder?
  • Skicka ditt svar till alexander.carlsson@learningwell.se eller lämna en kommentar på vårt Facebook/Instagram-inlägg.
  • Sista tävlingsdag är söndag, 6 december 2020.
  • LearningWell utser och kontaktar vinnaren på måndag, 7 december 2020.

Förtydligande: Tävlingen är inte på något sätt sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till varken Facebook eller Marshall. Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.