Historisk automationsaffär i hamn för LearningWell SW

MARIESTAD 2023-07-06
Den enskilt största affären någonsin i LearningWells historia är nu påskriven. Daloc, Skandinaviens ledande tillverkare av stål -och trädörrar, har gett Mariestadskontoret i uppdrag att leverera en omfattande automationslösning.

– Det känns oerhört kul att få vara med att leverera en anläggning till Daloc Trädörrar som en del i deras resa att bli Skandinaviens största trädörrstillverkare. Vi har jobbat med det här en längre tid och nu är vi i mål och överens, säger Mattias Nilsson, vd för LearningWell SW i Mariestad.

Arbetet drar i gång direkt efter semestrarna och den nya automationslinjen ska vara i drift under Q4 2024.

FAKTA DALOC

Daloc tillverkar säkerhetsdörrar i trä och stål åt kunder i hela Europa. Dörrarna finns inom de flesta klassningar och sitter på allt från skolor och försvarsanläggningar, till hotell, bostadshus till kontor.

OM LEARNINGWELL
LearningWell AB består av två dotterbolag. LW East i Nyköping och LearningWell South West med kontor i Helsingborg och Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering, systemintegration och skräddarsydda systemlösningar.