Kompletta helhetslösningar för industrin – vi optimerar din produktionsprocess

DIGITAL TRANSFORMATION 2024-01-15
Står ni inför ett integrationsproblem eller letar efter en hållbar helhetslösning för att optimera verksamhetens produktionsprocess?
Vi har lång erfarenhet av helhetsåtaganden inom industrin och erbjuder skräddarsydda IT-system och tjänster för en integrerad produktionskedja på alla nivåer – från automation och styrning till verksamhetssystem.

Hur kan vi hjälpa dig?

Digitalisering, automatisering och hållbarhet är starka drivkrafter i industrins omställning som ligger i tiden.
På LearningWell utvecklar vi specialanpassade helhetslösningar för kunder inom process- och tillverkningsindustrin. Vi utgår alltid från kundens behov och levererar lösningar som ger nytta och värde från start. Med ett modernt produktionsflöde, där affärssystem och andra produktionstekniska system är integrerade, blir din produktion konkurrenskraftig och hållbar på alla nivåer.

Vår arbetsprocess

Inför en omställning tänker många kunder ofta stort. Allt gammalt ska ut och det ska byggas nytt. Vi börjar hellre i andra änden. Genom en agil och dynamisk arbetsprocess tittar vi tillsammans med kunden på befintliga processer, förutsättningar och affärsmål för att se var och hur en systemlösning gör störst skillnad. Utifrån företagets samlade behov utvecklar vi därefter en skräddarsydd lösning.
Även om vi har samarbetspartners är vi helt oberoende av standardprodukter och utgår i stället från varje kunds unika situation och förutsättningar när vi föreslår en produktionslösning. Vi integrerar och uppgraderar även befintliga system i din helhetslösning, oavsett om dessa är skräddarsydda eller standardsystem.

Vi tar helhetsansvar/vår kompetens

På LearningWell arbetar ett 50-tal systemutvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration, och har sedan starten, 2003, haft stabila kundrelationer med flera av Sveriges viktigaste industriföretag.
På automationssidan tar vi helhetsansvaret från konstruktion och projektledning till programmering, elinstallation och driftsättning av kompletta produktionslinjer. På IT-sidan har vi trettio år erfarenhet av kundunika lösningar, systemintegration, grön omställning och kundanpassade affärssystem.

IT och OT – säkerhet

Din säkerhet är grundläggande för oss. Vi integrerar robusta säkerhetssystem inom OT (Operation technology) och IT för att säkerställa en trygg och skyddad produktionsmiljö. OT-säkerhet kan integreras i samtliga system som behövs för att styra och övervaka fysiska processer och enheter som exempelvis industriella styrsystem (PLC:er), automations- och kontrollsystem (SCADA) samt andra enheter som övervakar din produktionsprocess.

Vi bygger långsiktiga relationer

I alla lyckade projekt finns en gemensam förståelse för förväntningarna mellan beställare och leverantör. Därför är det minst lika viktigt för oss att bygga relationer. Vår marknad består både av lokala kunder och industriföretag i Skaraborg, Södermanland och Stockholms län, samt internationella storbolag och myndigheter.
Vår övergripande filosofi är att du som kund ska få det du vill ha och behöver. Vi ser långsiktigt på alla kundrelationer och tar ansvar för det vi levererar över tid.

Ta första steget på din produktionsresa

Kontakta oss för att diskutera hur en skräddarsydd helhetslösning kan optimera din produktionsprocess och uppfylla dina krav på systemstöd. Välkommen!

{}

Peter Karlsson

Vd, LearningWell East, Nyköping
peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70
{}

Mattias Nilsson

Vd, LearningWell SW, Mariestad
mattias.nilsson@learningwell.se
073-050 16 40