Kraftfull omvärldsbevakning tillsammans med Silobreaker

LearningWells uppskattade leveranser inom omvärldsbevakning bygger på täta samarbeten med leverantörer av integrerade tredjepartsprodukter. Silobreakers Enterprise Software Suite hjälper kunderna ta fram tydliga beslutsunderlag, viktiga samband och handlingsbara insikter från gigantiska mängder insamlad data. Målet är att tillsammans fortsätta leverera anpassade omvärldsbevakningssystem till nöjda kunder.

Enligt Per Lindh, CTO och medgrundare på Silobreaker, kännetecknas samarbetet mellan Silobreaker och LearningWell av en bra och öppen dialog. Han beskriver LearningWell som kompetenta, trevliga och glada.

“Gemensamt för både Silobreaker och LearningWell är medarbetarna kan förena sin höga kompetens med att vara mycket pragmatiska. Vårt samarbete rör samhällsviktiga frågor och tillsammans vågar vi utmana både leverantörer och kunder för att hitta den bästa lösningen på ett problem.”

Samarbetet mellan LearningWell och Silobreaker startade redan 2008. Sedan dess har man tillsammans utvecklat kundanpassade och avancerade omvärldsbevakningssystem. System som blivit väldigt uppskattade av kunder inom försvarssektorn och som kontinuerligt trimmas och utvecklas.

“Med Silobreakers hjälp har vi möjlighet att utveckla system som kan sovra i stora mängder information, vilket i sin tur bidrar till att vi kan leverera ännu kraftfullare lösningar till våra kunder”, säger Peter Karlsson, vd LearningWell East. “Gänget på Silobreaker är engagerade och smarta, vilket gör dem roliga att jobba med. Dessutom har de en unik produkt, som vi bedömer är den bästa för det här ändamålet.“

Omvärldsbevakningssystem med hela kedjan

Numera består LearningWells omvärldsbevakningssystem av hela kedjan – från informationsinhämtning, källhantering och momentan semi-manuell hantering i en ledningscentral, till analys i Silobreakers Software Suite. Verktyget hjälper kundernas analytiker förstå vad som händer genom att hitta samband i stora mängder information.

“Vi har haft förmånen att jobba med kunder som varit tillmötesgående när vi föreslagit ändringar i kravbilden för att skapa så bra användarupplevelser som möjligt”, säger Per. “Tillsammans med LearningWell ska vi fortsätta ligga i frontlinjen och leverera marknadens bästa on-premise-system för omvärldsanalys och lägesbilder.”

Om Silobreaker

Silobreaker grundades 2005 och har kontor i London och Stockholm. Bland kunderna finns bland annat internationella storföretag, statliga myndigheter och europeiska försvarsmakter.

__

Om våra partnerskap

LearningWells partnerskap bygger på oberoende samarbeten med företag vi har starkt förtroende för. Målet är att tillsammans stärka erbjudandet till våra kunder.