Lediga jobb Mariestad: Automationsingenjör som vill ta helhetsansvar i projekt

Nu har vi lediga jobb på vårt kontor i Mariestad. Vi söker en automationsingenjör som brinner för att lösa utmaningar med elkonstruktion och programmering. Här blir du del av en familjär företagskultur där vi tillsammans är med och påverkar hur saker ska göras.

Kort om LearningWell

LearningWell grundades 2003 och har idag kontor i Karlstad, Helsingborg, Nyköping, Mariestad och Stockholm. Totalt är vi strax över 50 kollegor med djup kompetens inom systemutveckling, automation och verksamhetsutveckling. Utöver det tillhandahåller vi skalbara systemlösningar inom automatiserad spårbarhet och avancerad omvärldsbevakning.

Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder - och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av vårt team. Genom korta beslutsvägar, frihet under ansvar och en personlig dialog med din chef vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation. Omgiven av prestigelösa och kunniga kollegor är bra hjälp dessutom alltid nära till hands.

Om jobbet som automationsingenjör

Till vårt kontor i Mariestad söker vi nu fler elautomationsingenjörer som vill och kan ta ett helhetsansvar i våra projekt. Från konstruktion till programmering, byggnation, installation och drifttagning. Du utgår från vårt hundvänliga kontor med stor verkstad i Mariestad. Bland kunderna finns allt ifrån internationella storbolag med miljarder i omsättning, till lokala familjeföretag från Skaraborg.

Här jobbar de som kommit direkt från skolan till de som jobbat inom branschen längre än vad de själva kan minnas. Gemensamt är att vi tror på kraften i att göra saker tillsammans. Du som ny behöver inte kunna allt. Det viktiga är att du är intresserad av att lösa utmaningar för våra kunder och vågar ställa en fråga för mycket för att säkerställa att du verkligen förstått.

Nyfikenhet viktigast som automationsingenjör

Tekniken förändras snabbt. Därför undviker vi långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker.

Några exempel på vad vi jobbar med i dag:

PLC:er (Siemens, Mitsubishi, etc.), HMI:er, Drives (servo/frekvensomriktare), SCADA-system, Elschemaritning i Eplan, Simit och NX-MCD.

Om dig som söker jobb

Du har, precis som oss, ett stort intresse för elautomation och en ödmjuk inställning till ditt jobb. Du lever enligt övertygelsen att ärlighet vara längst och din nyfikenhet gör att du gärna utforskar nya saker.

Vi ser gärna att du:

• Har eftergymnasial utbildning inom automation (eller motsvarande kompetens)
• Har minst 2 års erfarenhet från liknande tjänster
• Har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
• Har tillstånd att jobba i Sverige
• Är prestigelös och vågar ta hjälp av kollegor för att lära dig nya saker

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan till:

Rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med Automationsingenjör Mariestad

Vid frågor

Krister Nilsson, platschef Mariestad
krister.nilsson@learningwell.se
073-232 34 02

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.