Vi söker systemutvecklare som vill ha vassa kollegor (Nyköping)

Det händer mycket hos våra kunder! Vi söker därför fler duktiga systemutvecklare till vårt naturnära kontor i Nyköping. Någon som älskar logik och vill ta sig an det som andra tycker är lite för avancerat. Här får du en familjär och platt företagskultur, med stort ansvar och mycket att säga till om när det kommer till hur saker ska göras.

Vilka är vi?

LearningWells erbjudande består idag av konsulter, skräddarsydda system och egenutvecklade it-produkter. För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver.

Idag jobbar vi med kunder som till exempel SSAB, Oxelösunds Hamn, Scania och Schweiz försvarsmakt (Armasuisse).

Om tjänsten

Våra kunder står inför häftiga utmaningar och vi behöver därför fler systemutvecklare som gillar att lösa tekniska problem med hjälp av programmering. Bland annat ställer SSAB i Oxelösund om till kolfri ståltillverkning med ambition att bli världens modernaste stålverk. Som LearningWell:are har du chans att vara med och bidra till en hållbar, digitaliserad och smartare framtid hos globala företag och viktiga myndigheter.

Vi vill att rollen som systemutvecklare på LearningWell ska vara både utmanade och utvecklande. Här kommer du ingå i ett agilt team som arbetar i leveransprojekt. Tillsammans med lika vassa kollegor tar du dig an nya utmaningar, med det gemensamma målet att känna stolthet över det ni levererar. När vi nyligen frågade våra utvecklare vad det är som kännetecknar arbetsmiljön på LearningWell svarade de "samarbetsviljan" och "hjälpsamheten".

Det tekniska

På LearningWell har vi gemensamt bestämt att undvika långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker du måste kunna. Vi vet, precis som du, att kraven snabbt förändras. Det viktiga att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Några exempel på vad vi jobbar med i dag:

TypeScript, node.js, React, Elasticsearch, Kibana, Scala, C++, C#, .NET, Docker, AWS, Azure, SQL, Continuous integration, Test automation och DevOps.

Möjligheter till hemmajobb

Vi jobbar just nu på distans, men börjar successivt återgå till kontoret. Exakt vad som händer framöver hänger på utvecklingen i omvärlden. Vanligtvis kräver tjänsten som systemutvecklare på LearningWell att du då och då befinner dig på plats hos kunden. För oss är det också viktigt att du finns tillgänglig för att delta på gemensamma träffar med kollegor på LearningWell. Med det sagt finns det möjlighet för självgående utvecklare med lång erfarenhet och eget driv att jobba delvis på distans även framöver. Om så önskas försöker vi tillsammans hitta en lösning som passar. För nyutbildade och mer juniora utvecklare ser vi det som nödvändigt att jobba på plats - på kontoret eller ute hos kund - för att ha erfarna kollegor att lära ifrån på nära håll.

Om dig

För att trivas som systemutvecklare hos oss är det viktigt att du älskar logik och vill ta dig an det som andra tycker är lite för avancerat. Tillsammans med oss motbevisar du kritiker som säger att det inte går att halvera projekttiden, leverera inom budget och göra både kollegor och kunder stolta.

Vi ser gärna att du:

  • Har lätt för att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift
  • Har tillstånd att jobba i Sverige
  • Tycker om att jobba självständigt och lära dig nya saker


Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och istället få mer tid över till annat? Eller varför inte flytta till Nyköping? En stad där det faktiskt går att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur - och dessutom ha cykelavstånd till jobbet, förskolan och fotbollsträningen.

Mer om oss

Ända sedan starten 2003 har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort och vem du har gjort det med. Idag är vi över 50 anställda med kontor i fem städer.

Här får du:

• Fast månadslön, provision och vinstdelning.
• Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
• En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
• Roliga aktiviteter utanför arbetstid. Vinprovning och skidresor till Alperna, bland annat.

Läs mer om dina framtida kollegor

Här kan du läsa intervjuer med bland annat metallgitarristen Erik, hobbyölbryggaren Stefan och golfaren Per.

Hör av dig

Peter Karlsson, delägare och vd East (Nyköping)
070-631 28 70
peter.karlsson@learningwell.se

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.