Vi söker systemutvecklare som vill ha vassa kollegor (Nyköping)

Det är svårt att hitta riktigt vassa systemutvecklare. Ännu svårare är det att hitta människor som vet och verkligen tror på att transparens och ärlighet lönar sig. Men det är precis med sådana hjältar vi har byggt upp LearningWell.

Det är ingen slump att många it-projekt havererar. Vi säger det i all ödmjukhet, eftersom vi själva har bidragit till problemet. Ibland har vi inte varit tillräckligt öppna. Andra gånger har vi inte lyckats ställa rätt frågor till kunder som varken visste vad de behövde eller vad de kunde få.

Även om vi inte är perfekta vill vi ändå säga att vi tar utmaningarna på allvar. Vi vet att det krävs mer än bara fräcka tekniker för att bygga riktigt bra it-system. Främst handlar det om att vara bäst på att lyssna till människor och förstå vad de egentligen behöver.

Idag bygger vi it-system för kunder med unika behov. Och för oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att kunden alltid får vad den faktiskt behöver.

Vi gör det genom att vara öppna och ärliga med våra kunder. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom kundens krav.

Om dig

Vi behöver ännu en systemutvecklare som gillar att lösa tekniska problem med hjälp av programmering. En kollega som vill utmanas och utvecklas tillsammans med lika vassa kollegor. Någon som älskar logik och vill ta sig an det som andra tycker är för avancerat. En utvecklare som gärna dyker upp på våra teknikdagar där kollegorna samlas och grottar ner sig i något härligt nischat och tekniskt.

En person som vill hjälpa oss motbevisa kritiker som säger att det inte går att halvera projekttiden, leverera inom budget och göra både kollegor och kunder stolta. En grym utvecklare, helt enkelt.

Kanske vill du sluta pendla? Eller flytta till en stad där det faktiskt går att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur, för att kunna ta cykeln till jobbet.

Eftersom utvecklingsspråk, ramverk och tekniker förändras hela tiden är det viktigt att du är nyfiken och vill lära dig mer. Några exempel på vad vi jobbar med i dag är TypeScript, node.js, React, Elasticsearch, Kibana, Scala, C++, C#, .NET, Docker, AWS, Azure, SQL, Continuous integration, Test automation och DevOps.

Hos oss får du en värdestyrd och agil företagskultur. Varje månad kommer en fast lön in på kontot och om saker har gått som planerat får du även provision och vinstdelning. Dessutom är vi rätt säkra på att du kommer gilla det vi hittar på utanför arbetstid.

Vill du läsa mer om dina framtida metallgitarrister, hobbyölbryggare och golfare till kollegor? Här har du några intervjuer med dem.

Om oss

Ända sedan starten 2003 har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort, vem du har gjort det med och varför du gjorde det.

Företaget har alltid utvecklats utifrån ett skönt familjärt perspektiv, trots att vi nu är över 50 anställda på fyra kontor. Med det menar vi att det faktiskt är kollegorna som är med och bestämmer vad vi ska göra – och hur det ska göras.

Bland kunderna finns exempelvis SSAB, Oxelösunds Hamn, Business Sweden, Armasuisse och SCA.

Hör av dig

Peter Karlsson, delägare och vd East (Nyköping)
070-631 28 70
peter.karlsson@learningwell.se

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.