Lyckat implementering av StaffWell för Smålandshamnar

Kan ett system minska olyckstillbuden inom industrin?
För oss är svaret självklart ja!

StaffWell är vårt digitala verktyg för kompetenshantering som utvecklats i nära samarbete med Oxelösunds hamn, där verktyget implementerades 2019 – ett projekt som blev så pass lyckat att vi nu satsar på StaffWell som molntjänst

Först ut att testa den nya webblösningen är Smålandshamnar där vi nu installerat verktyget och haft en introduktion tillsammans med personal.

– Dagen inleddes med en diskussion om struktur och hur det i praktiken ska fungera i vardagen. Det kändes lyckat och gick snabbt och bra, säger Douglas Heilborn, tidigare vd för Oxelösund hamn och numera konsult inom logistik, transport och arbetsmiljö.

Niclas Strömqvist, vd för Smålandshamnar och produktionschef Timmy Randow var nöjda efter dagens implementering och introduktion:

– Det digitala verktyget är lätt att ta till sig och ger en trygghet i planering av olika arbetsmoment i hamnen, säger Niclas Strömqvist.

I StaffWell skapas en tydlig överblick där det är enkelt att matcha organisationens krav mot individens tillgångar som utbildningar, förmågor, erfarenhet och körtillstånd. På så vis blir plattformen en oumbärlig del av det systematiska arbetsmiljöarbetet.

Nyfiken på att veta mer?

{}

Peter Karlsson

Vd, LearningWell East
peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70
{}/

Douglas Heilborn

Konsult på uppdrag av LearningWell
douglas.heilborn@learningwell.se
070-3997084

>>Läs mer: Verktyg för digital kompenetenshantering – för en säker arbetsmiljö