Erfarna .NET-utvecklare (Nyköping)

Som systemutvecklare hos LearningWell är du med och bidrar till en hållbar, digitaliserad och smartare framtid hos globala och branschledande företag. Nu söker vi dig som har minst tre års erfarenhet av .NET och som vill fortsätta utvecklas på ett familjärt företag.

Lite om oss

LearningWell grundades 2003. Idag är vi strax över 50 kollegor med bred it-, automations- och verksamhetskompetens.

Ända sedan starten har drivits av en gemensam vision. Stolthet i varje leverans. För oss går stolthet bortom att vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort, vem du gjorde det med och vad det ledde till. Allt för att kunderna i slutändan ska få vad de faktiskt behöver.

Idag jobbar vi bland annat med SSAB, Business Sweden, Scania och Schweiz försvarsmakt (Armasuisse).

Om tjänsten

Vi driver just nu flera löpande projekt inom hållbarhet och digitalisering byggda på .NET Core och C#. Bland annat ställer SSAB i Oxelösund om till fossilfri ståltillverkning med ambition att bli världens modernaste stålverk. Parallellt fortsätter vi utveckla affärssystem till kunder inom tjänstesektorn. Som LearningWellare blir du en viktig del i utvecklingen av lösningar som ska uppfylla morgondagens behov.

Vi vill att rollen som systemutvecklare på LearningWell ska vara både utmanade och utvecklande. När vi nyligen frågade våra utvecklare vad det är som kännetecknar arbetsmiljön på LearningWell svarade de "samarbetsviljan" och "hjälpsamheten". Här blir du en del av ett agilt team som tillsammans löser problem med hjälp av programmering.

Det tekniska

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av .NET-utveckling, gärna med fokus på .NET Core och C#.  Samtidigt vet vi att kraven snabbt förändras. Därför lägger vi stor vikt vid att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Några exempel på vad vi jobbar med i dag:

TypeScript, node.js, React, Elasticsearch, Kibana, Scala, C++, C#, .NET, Docker, AWS, Azure, SQL, Continuous integration, Test automation och DevOps.

Möjligheter till distansarbete

Vanligtvis kräver tjänsten som systemutvecklare på LearningWell att du då och då befinner dig på plats hos kunden. För oss är det också viktigt att du finns tillgänglig för att delta på gemensamma träffar med kollegor på LearningWell. Med det sagt finns det möjlighet för självgående och erfarna utvecklare med eget driv att jobba delvis på distans även framöver.

Om dig

För att trivas som systemutvecklare hos oss är det viktigt att du älskar logik och vill ta dig an det som andra tycker är lite för avancerat. Tillsammans med oss motbevisar du kritiker som säger att det inte går att halvera projekttiden, leverera inom budget och göra både kollegor och kunder stolta.

Din profil:

  • Du har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
  • Du har tillstånd att jobba i Sverige
  • Du tycker om att jobba självständigt och lära dig nya saker

Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och istället få mer tid över till annat? Eller varför inte flytta till Nyköping? En stad där det faktiskt går att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur - och dessutom ha cykelavstånd till jobbet, förskolan och fotbollsträningen.

Här får du:

• Provision och vinstdelning - utöver din fasta månadslön.
• Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
• En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
• Roliga aktiviteter utanför arbetstid. Vinprovning och skidresor till Alperna, bland annat.

Läs mer om dina framtida kollegor

Här kan du läsa intervjuer med bland annat metallgitarristen Erik, hobbyölbryggaren Stefan och golfaren Per.

Hör av dig

Peter Karlsson, delägare och vd East (Nyköping)
peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.