Nils van der Poel briljerade när Mariestad jubilerade

MARIESTAD 2023-05-01
Man lyckas inte med något svårt av misstag. Det var en av alla klokskaper som OS-stjärnan Nils van der Poel delade med sig av under torsdagens jubileumsfirande i Mariestad.

LearningWell firar i år 20 år som företag. Det gör vi bland annat genom två jubileumsevenemang på våra respektive kontor i Nyköping och Mariestad. Först ut var alltså Mariestadskontoret där ett 70-tal kunder och kollegor samlades under torsdagen för att fira 20-åringen.
Efter ett trivsamt mingel förflyttade sig gästerna ut till baksidan där vi dukat upp för fest i ett gigantiskt tält. OS-medaljören Nils van der Poel inledde kvällen med att berätta om hur han blev bäst i världen på att åka skridskor, hur han redan som 12-åring förstod att man måste ställa frågor och ta hjälp av andra för att nå sina mål. Och hur man hittar motivation när den tryter. Han lärde oss också att mod är grunden för alla andra goda egenskaper. Och att prestation sällan sker av en slump:

Hur många av er har hoppat två meter i höjd av misstag?

I regi av Laxhall Hamnkrog bjöds därefter gästerna på grillbuffé, och följdes upp av underhållning med LearningWells eget partyband, PlayingWell, vars medlemmar är delar av Mariestads partyband nr 1 – A Tribute to Dire Strait.

Vi vill passa på att tacka alla gäster för en fantastisk kväll. Tack Daloc, Moelven Töreboda AB, Metsä Tissue, MannTek, Lennartssons, Tetab, Granitor, Status Automation AB, Svetsbolaget Conrad & Co AB, med flera. Utan er hade det inte blivit något firande alls. Ett stort tack även till alla fina kollegor såklart.

Nu laddar vi om inför jubileumsfirande på Nyköpingshus den 11 maj!