Nyinvigning efter makeover i Helsingborg

HELSINGBORG 2023-04-14
Äntligen är vi tillbaka på kontoret i Helsingborg som genomgått en välbehövlig renovering. Under torsdagskvällen passade vi på att fira, både med bubbel, tårta och en rafflande pingisturnering.

Det har varit en del pusslande senaste månaderna på vårt fina kontor i Helsingborg. Några väggar har rivits, ett kök har monterats ned, nya väggpaneler har satts upp och helt ny inredning har kommit på plats. Dessutom har kontorsytan utökats med åtskilliga kvadratmeter med nytt kök och några extra rum.

– Det här är en helt nödvändig satsning. Efterfrågan på våra tjänster har ökat i Öresundsregionen och vi har den senaste tiden fått flera nya uppdrag. Nu letar vi efter seniora systemutvecklare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt, säger Mattias Nilsson, vd för LearningWell SW.

LearningWell har hållit till på Springpostgränden 3A i centrala Helsingborg sedan 2011. Kontoret har nu fått en rejäl makeover precis som stora delar av övriga Helsingborg. Foto: Mohammed Soliman

Idag finns ett fast team på Helsingborgskontoret som arbetar med TagWell, vårt smarta system för spårbarhet. Vi har även några konsulter på plats ute hos kund. Förutom att vi behöver förstärka dessa team med seniora utvecklare, söker Mattias Nilsson och kontorschef David Burman även en senior utvecklare som är beredd att ta ett lite större ansvar för affärsutveckling och projektledning.

Kom och jobba med oss!

Just nu söker vi en senior utvecklare med sinne för affärsutveckling Affärsdriven systemutvecklare till Helsingborg.