Sebastian Fagerström tar plats på Nyköpingskontoret

NYKÖPING 2023-08-21
LearningWell East växer och vi har glädjen att välkomna ännu en ny medarbetare i form av Sebastian Fagerström, erfaren projektledare och produktägare.
– Jag ser fram emot att skapa värde åt oss själva och våra kunder, säger han.

Sebastian tillträdde sin tjänst den 14 augusti och har den senaste veckan haft fullt upp med att sätta sig in i verksamhetens alla delar. Tanken är att han sedan ska gå mellan teamen och ta olika roller beroende på projekt.

– Jag är jätteglad att vi hittat varandra. Vi behöver medarbetare med bred kompetensprofil som samtidigt har en grund i teknik och programmering, och det har verkligen Sebastian, säger Göran Larsson, CTO på LearningWell East.

Sebastian ska i första hand arbeta med projektledning, kravinsamling och produktägarskap. Men rollen är formbar och både Göran och Sebastian är medvetna om att det kan ta andra vägar.

Hur är känslan så här efter första veckan?

– Just nu känns det ganska diffust med mycket att sätta sig in i. Men jag gillar verkligen den familjära känslan på kontoret. Det känns också kul att få möjligheten att bidra till teknikutveckling på orten där jag bor och förhoppningsvis kunna skapa ett mervärde för den här regionen.

Några snabba med Sebastian Fagerström

Ålder: 36 år
Bor: I Nyköping
Gör: Kravinsamlare, projektledare och produktägare på LearningWell i Nyköping.
Snabb-cv Kommer närmast Scania där jag var scrum master i mitt team första året och produktägare andra året. Innan det jobbade jag med programmering och projektledning på SSAB.
Favoritspråk: Jag är inte programmerare i traditionell mening men brinner för den agila metoden. Det skapar bra relationer och närhet både till det man utvecklar och till kunden. Att jobba nära människor är parollen, och det tycker jag är kul.
I lurarna: Jag är metal-konnässör och lyssnar gärna på Göteborgs-metal. (Gothenburg metal är en melodisk form av death metal och ett myntat begrepp i metal-världen med band som In Flames och At the gates som stilbildande.) Lyssnar även på en del på pod casts och har precis tuggat igenom hela ”When we were kings” en fotbolls-pod med hela 202 tre-timmars-avsnitt!
När du inte jobbar: Familjen tar 90 procent av fritiden, barnens aktiviteter och att umgås. Håller på med idrott i olika former som löpning, gymträning och lite golf. Har också en del hemmaprojekt på gång.

Kom och jobba med oss!

Just nu söker vi en senior medarbetare med gedigen erfarenhet från tech-branschen

LearningWell AB består av två dotterbolag. LW East i Nyköping och LW South West med kontor i Helsingborg och Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration. Mer info om oss hittar du på den här hemsidan.