SourceWell
Med SourceWell hämtar du in obegränsade mängder digital information - oavsett format och källa. Bestäm vilka intresseområden som är viktigast för dig och håll dig uppdaterad kring händelser i din omvärld. Allt sker i realtid, där du väljer vilket analysverktyg som ska användas för att generera viktiga affärsinsikter.
Idag är det vanligt att informationsinsamling till konkurrens- och omvärldsanalyser sker genom att göra komplexa sökningar och manuellt besöka digitala nyhetskällor. Ett tidskrävande arbete, där informationen inte gått att harmonisera på ett och samma ställe. Med SourceWell är det nu möjligt.
Med SourceWell kan du hämta in information från ett obegränsat antal digitala källor samtidigt. Det spelar ingen roll vilken typ av källa det är eller vilket format informationen presenteras i. SourceWell kan bland annat gå bakom betalväggar, läsa av twitterflöden och samla information från the deep web.

Hämta information från alla typer av källor

Precis som med strömadaptern du pluggar in i väggen för att få ut önskad spänning i sladden kan SourceWell konvertera information från vilken typ av källa som helst och göra den användbar i systemet. Eftersom Twitter till exempel inte fungerar på samma sätt som ett RSS-flöde på en hemsida innehåller SourceWell adaptrarna som är specialiserade på olika saker.

Bestäm vilka informationskällor som är viktiga för din organisation

Med SourceWell är det upp till dig vilken information - ämnen, personer, platser och liknande - som är viktig för din organisation. Första steget är att bestämma vilka digitala källor som ska bevakas och peka systemet dit informationen publiceras, som till exempel en webbplats eller ett Twitter-flöde.

Hitta den information som är mest relevant för er

SourceWell låter dig sedan ange exakt vilka specifika ämnen, personer, platser och nyckelord som är intressanta på de digitala källor som du bevakar. På Twitter kan det till exempel vara specifika hashtags. På en nyhetssajt kan det vara omnämnanden av specifika personer eller platser. Genom att låta SourceWell samla in och harmonisera informationen åt dig sparar ni inte bara tid - det hjälper er också att ta bättre affärsbeslut.

Testa SourceWell i 3 månader

För att du snabbt och smidigt ska kunna testa SourceWell i din verksamhet erbjuder LearningWell en pilotversion av systemet.
SourceWell software showcase
Under tre månader får ni testa kraften i SourceWells fulla funktionalitet. Systemet levereras som en molntjänst och nås via en webbläsare.
I piloten ingår 10 stycken skräddarsydda adaptrar för inhämtning av till exempel RSS-flöden, webbsidor och Twitter-flöden.
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att behandla inkommande information ingår även modulen Triage – ett web GUI som blir din sorteringsterminal i realtid.

Omvärldsbevakning för en säkrare värld med Europas försvarsmakter

Armasuisse är det schweiziska försvarets inköpsfunktion med huvudkontor i Bern. När de hörde av sig till LearningWell var de på jakt efter ett nytt omvärldsbevakningssystem. Systemet de nu använder är ett av marknadens mest kraftfulla och självlärande analysinstrument. Systemet bygger på SourceWell, och innehåller vissa moduler som är utvecklade av LearningWell medan andra delar är integrerade tredjepartsprodukter, som exempelvis Silobreakers Enterprise-lösning. Resultatet blir ett verktyg som enkelt kan skalas upp eller ner och anpassas för olika kunders behov.
Läs mer Läs mer
“Vi fick direkt ett bra intryck av dem. De var öppna och bra på att tänka i nya banor. Dessutom gick de verkligen på djupet för att förstå våra behov och hur vi arbetade. För mig är det vad som särskiljer LearningWell från andra leverantörer.”
Projektledare, Armasuisse

Kontakta oss

Vi hör gärna mer om vilka behov du har. Hör av dig till oss
Peter Karlsson

Peter Karlsson, vd East

peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70
Nyköping