Erfarna medarbetare inom systemutveckling och test sökes (Karlstad/Helsingborg)

Är du en motiverad och självgående lagspelare som brinner för att överträffa förväntningar? Vill du jobba på en arbetsplats där du faktiskt får vara med och tycka till om hur saker ska gå till? Då kan det vara dig vi söker.

LearningWell SW grundades 2020 som en sammanslagning av företagen i Karlstad och Helsingborg. Företaget ingår i LearningWell-koncernen som idag har strax över 50 anställda och kontor i fyra städer. Affären består av konsulter och egenutvecklade it-produkter, och vi finner stolthet i att bygga system som gör nytta och skapar mervärde för kunden.

Våra kontor är fortfarande centralt belägna i Karlstad,Helsingborg och Mariestad, där du även hittar många av våra kunder. Allt på ett bekvämt gångavstånd till buss- och tågtrafik, restauranger, idrottsanläggningar och butiker.

Om dig

Just nu söker vi ytterligare systemutvecklare som vill vara med på vår fortsatta resa framåt. En eller flera motiverade och självgående lagspelare som vill vara med och göra skillnad. Både i externa uppdrag som konsult och när vi utvecklar våra it-produkter internt. Du utgår från kontoret i Karlstad, Helsingborg eller Mariestad och blir direkt en viktig del av vårt team.

För oss är det viktigt att du tycker om att lyssna på människor. Du är bra på att förstå det faktiska behovet bakom deras krav och tillsammans med dina kollegor tar du sedan fram lösningar som skapar det rätta mervärdet för våra kunder.

Din profil

För att lyckas i din roll är det bra om du har erfarenhet av några av dessa områden: Node.js, C++, C#, .NET, Docker, JavaScript, AWS, SQL, Continuous integration, Test automation och DevOps. Vi ser det som speciellt meriterande om du dessutom är bekväm med TypeScript och React, eller har erfarenhet av att jobba med olika molntjänster. Och eftersom utvecklingsspråk, ramverk och tekniker ständigt förändras är det lika viktigt att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Katarina Brunsson, platschef Karlstad

Om oss

LearningWell grundades 2003 och har kontor i Stockholm, Nyköping, Karlstad och Helsingborg. Trots att vi nu är över 50 anställda fortsätter vi utvecklats utifrån ett skönt familjärt perspektiv. Med det menar vi att det faktiskt är kollegorna som är med och bestämmer vad vi ska göra – och hur det ska göras. Bland kunderna finns stora företag inom fordons-, möbel- och träindustrin och offentlig sektor.

Vår vision

Ända sedan starten har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort, vem du har gjort det med och varför du gjorde det. För oss går stolthet hand i hand med att skapa mervärde. Vi tror på att göra bra saker som ger oss förutsättningar att göra ännu bättre saker tillsammans med våra kunder.

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan till:

Rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med Ansökan systemutvecklare

Vid frågor

David Burman, platschef Helsingborg
david.burman@learningwell.se
073 - 078 84 29

Katarina Brunsson, platschef Karlstad
070-663 44 19
katarina.brunsson@learningwell.se

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.