Lediga jobb: Affärsdriven systemutvecklare till Helsingborg

LearningWell  SW är inne i en spännande fas med goda möjligheter att växa i Öresundsregionen. Nu söker vi en driven systemutvecklare med känsla för affärsutveckling som vill vara med på vår fortsatta resa.

Om uppdraget
Vi är till antalet ett litet it-kontor men med några av världens största företag som kunder. Flera av våra utvecklare arbetar i team hos några av dessa kunder. Vi har även ett eget utvecklingsteam som bland annat jobbar med vår egenutvecklade produkt TagWell, en modern och molnbaserad plattform för automatiserad spårbarhet.
Flera nya kunder har visat intresse för TagWell, och vi har även andra intressanta företag som vi vill få med i LearningWell-familjen. Vi söker därför en systemutvecklare med erfarenhet av lösningsförsäljning inom it som tycker det skulle vara kul att bredda vår affär genom sälj och utveckling.

Om dig
Du är en driven och engagerad entreprenör som utmanas av att skapa och göra affärer och som förstår vikten av goda och långsiktiga relationer, både med medarbetare och kunder.
För att lyckas i rollen bör du ha arbetat som systemutvecklare i några år. Du räds inte nya kontakter men är samtidigt inkännande och kan översätta kundens behov till en säljbar lösning. Givetvis är du den som hellre lyfter luren, i stället för att skicka ett mejl.
Som person är du social, nyfiken och lättlärd och har en bevisad förmåga att vinna affärer. Du kommer arbeta nära ledningen och avlasta vår kontorschef på plats, och behöver därför ha erfarenhet av en ledande roll som projektledare eller chef. Du kommer även arbeta med utveckling mot kund.

Tekniska kvalifikationer
Exempel på tekniker vi arbetar med idag:
Node.js
C++
C#.NET
Docker
JavaScript
AWS
SQL

Continuous integration
Test automation och DevOps
TypeScript och React

Eftersom utvecklingsspråk, ramverk och tekniker ständigt förändras är det lika viktigt att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Om LearningWell
LearningWell AB består av två dotterbolag. LearningWell East i Nyköping och LearningWell South West med kontor i Helsingborg och Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration.
Vi finner stolthet i att bygga system som gör nytta och skapar mervärde för kunden. Vårt kontor i Helsingborg är centralt beläget och helt nyrenoverat – allt på ett bekvämt gångavstånd till buss- och tågtrafik, restauranger, idrottsanläggningar och butiker.

Här får du
– Fast månadslön och vinstdelning
– Privat sjukvårdsförsäkring
– Agil företagskultur
– Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
– En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
– Generöst friskvårdsbidrag (maxbelopp)
– Flexibla arbetstider.
– Roliga aktiviteter utanför arbetstid

Ansökan
Välkommen med din ansökan till: rekrytering@learningwell.se Märk mejlet med: Affärsdriven systemutvecklare Helsingborg
Vid frågor –  hör av dig till Mattias Nilsson, vd för LearningWell SW
Mejl: mattias.nilsson@learningwell.se
Telefon: 073-050 16 40

Fotnot: Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.