Erfaren systemutvecklare till grön omställning inom fossilfritt stål

LearningWell är ett tajt och personligt it-företag i Nyköping. Vi har ett nära partnerskap med SSAB som är inne i en spännande omställning mot fossilfri ståltillverkning. Nu behöver vi förstärka våra team på SSAB med tekniskt erfarna systemutvecklare som vill vara med på den spännande digitaliseringsresan mot en grönare värld.

Kort om uppdraget

SSAB tar ledningen för att minska stålindustrins koldioxidavtryck och just nu pågår digitalisering på alla fronter inför omställningen till grönt stål.
LearningWell har flera team på plats som arbetar med nyutveckling och förvaltning genom hela tillverkningsprocessen. Våra team står inför många avancerade utmaningar, både it-mässigt och verksamhetsmässigt och arbetar nära processingenjörer och andra specialister på plats.

Om dig

Det är en intressant tid att vara på SSAB och det är viktigt att du har förmågan att sätta dig in i verksamheten. För det behöver du vara kommunikativ, ha lätt att tillgodogöra dig information, samtidigt som du är ödmjuk och nyfiken.
Det finns många kluriga och roliga problem som du löser tillsammans med ditt team och verksamheten.
Vi arbetar agilt och håller hög kvalitet på det vi levererar.

Teknisk profil

Här är ett urval av tekniker vi arbetar med:
.Net och C#
TypeScript
React och Vue
C++
Docker
GitLab
Relationsdatabaser (MySQL, Oracle, SQL Server)


Du behöver ha jobbat i några av dessa eller liknande tekniker och känna dig bekväm med att sätta dig in i det du inte redan kan.

Lite om oss

LearningWell AB består av två dotterbolag. LW East i Nyköping och LW South West med kontor i Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration. Vi är ett kulturdrivet företag där vi odlar gemenskap genom nyfiket, ärligt och personligt engagemang. Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder – och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av oss. Genom korta beslutsvägar, stort inflytande över arbetssätt och en personlig dialog med din chef vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation. För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver. Och så har vi kul på jobbet!

Vi ser gärna att du...

Har eftergymnasial utbildning inom systemutveckling (eller motsvarande kompetens)
Har minst två års erfarenhet från liknande tjänster
Har lätt för att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
Har tillstånd att jobba i Sverige

Hos oss får du

Fast månadslön och vinstdelning.
Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
Generöst friskvårdsbidrag och flexibel arbetstid
Roliga aktiviteter utanför arbetstid – allt från vinprovning till skidresor i Alperna.

Om Nyköping

Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och i stället få mer tid över till annat. I Södermanlands vackra residensstad Nyköping går det fortfarande att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur – och dessutom ha cykelavstånd till jobb, skolor och träning.

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med: Systemutvecklare grönt stål

Vid frågor – hör av dig till: Peter Karlsson, vd
peter.karlsson@learningwell.se
Telefon: 070-6312870


Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Omslagsfoto: Pressbild SSAB (första fossilfria stålet)