Lediga jobb: Systemutvecklare till kreativt Open Source-team

LEARNINGWELL/NYKÖPING
Vill du arbeta för en säkrare värld i en proffsig och stöttande miljö med schysta villkor? LearningWell är ett personligt it-företag i Nyköping med grymma systemutvecklare, ingenjörer och projektledare. I över 15 år har vi utvecklat system för omvärldsbevakning som idag används av en rad europeiska myndigheter och försvarsmakter. Nu behöver vi fler som arbetar med våra mest avancerade OSINT-system för säker underrättelsetjänst.

Kort om uppdraget

Intresset för våra system växer och vi behöver fler vassa systemutvecklare som vill vara med och bidra till en säkrare värld. Du kommer arbeta i ett agilt team som har fokus på nyutveckling och underhåll av våra OSINT-system SourceWell och TriWell, som är några av marknadens mest kraftfulla analysinstrument för omvärldsbevakning.
Systemen samlar information från öppna källor på internet som bland annat används för att analysera säkerhetsläget i vår omvärld.
Bland våra kunder finns flera myndigheter i Sverige och utomlands. I uppdraget ingår utveckling utifrån kundernas önskemål, samt support och underhåll.

LÄS MER >> Omvärldsbevakning för en säkrare värld med Europas försvarsmakter

Om dig som söker jobb

Du har ett stort intresse för systemutveckling och utforskar gärna nya tekniker. Du behöver vara kommunikativ, ha lätt att tillgodogöra dig information, samtidigt som du är ödmjuk och nyfiken.  I gengäld får du kul och kreativa kollegor, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta med andra spännande kunder och system.

Teknisk profil

Här är ett urval av tekniker vi arbetar med:
.NET
TypeScript
React
GraphQL
NodeJS
Relationsdatabaser (PostgreSQL och SQL Server)
Docker
Ansible
Du behöver ha jobbat i några av dessa eller liknande tekniker och känna dig bekväm med att sätta dig in i det du inte redan kan.

Kort om oss


LearningWell AB består av två dotterbolag. LW East i Nyköping och LW South West med kontor i Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration. Vi är ett kulturdrivet företag där vi odlar gemenskap genom nyfiket, ärligt och personligt engagemang. Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder – och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av oss. Genom korta beslutsvägar, stort inflytande över arbetssätt och en personlig dialog med din chef vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation. För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver. Och så har vi kul på jobbet!

På LearningWell får du:

>Fast månadslön och vinstdelning
>Privat sjukvårdsförsäkring
>Agil företagskultur
>Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
>En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
>Generöst friskvårdsbidrag (maxbelopp)
>Flexibla arbetstider.
>Roliga aktiviteter under och utanför arbetstid

Nyköping växer

Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och i stället få mer tid över till annat. I Södermanlands residensstad Nyköping och skärgårdsidyllen Oxelösund går det att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur – och dessutom ha cykelavstånd till jobb, skolor och träning.

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande. Välkommen med din ansökan till:
Rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med: Systemutvecklare OSINT

Vid frågor
Hör av dig till:
Peter Karlsson, vd
peter.karlsson@learningwell.se
Telefon: 070-6312870

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.