Sökes: Kollega med gedigen erfarenhet från tech-branschen

NYKÖPING 2023-07-13
Systemarkitekt, UX-strateg, projektledare eller agil coach – för oss spelar det spelar det mindre roll var du har dina skills. Nu söker vi dig med gedigen erfarenhet från tech-branschen – gärna tio år eller motsvarande. Vi börjar gärna med en fika och ser var det leder.

LearningWell East är Sörmlands kanske mest familjära it-hus med kontor i Nyköping. I tjugo år har vi utvecklat skräddarsydda systemlösningar åt företag med unika och specifika behov. Det har lett till långvariga kundrelationer i en rad spännande branscher, nationellt och internationellt – bland våra kunder finns allt från myndigheter och försvarsmakter, till industri, energibolag och svenska hamnar. Samtidigt får fler och fler upp ögonen för våra systemlösningar. Nu söker vi därför en självgående medarbetare med framåtlutad personlighet och väl utvecklad förmåga att förstå helheten, från första kundkontakt till systemleverans.

Vi ser långsiktigt på rekrytering och det behöver inte ske i år. Men vi vill gärna skapa en första kontakt, gärna över en fika, för att en dag kanske hitta fram till varandra.

Vem vi tror att du är

Du har en väl dokumenterad erfarenhet från tech-sektorn och förmågan att förstå komplexiteten i en säkerhetsklassad it-verksamhet. Förhoppningsvis är du systemutvecklare i grunden eller så är du en fena på UX och UI. Kanske arbetar du som produktägare, team leader eller med kravställning i komplicerade projekt och bara längtar efter en ny utmaning?
– Ja, du förstår säkert vad vi söker, huvudsaken är att vi klickar och det känns rätt.

Snabba fakta om oss

LearningWell AB består av två dotterbolag. LearningWell East i Nyköping och LearningWell South West med kontor i Helsingborg och Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration.

Centralt för oss är glädje. Vi odlar glädje genom att hjälpa varandra och våra kunder till helt fantastiska projekt och resultat. Och så gör vi riktigt coola saker som:

>> Open source intelligence (OSINT-system) åt myndigheter och försvarsmakter
>> Moderniserar SSAB:s system på samtliga nivåer (Nivå 1 till 3) inför omställningen till grönt stål
>> Avancerade visualiseringsverktyg till kärnkraftssektorn
>> Kompetenshanteringssystem för arbetsplatser med höga säkerhetskrav

Låter det intressant?
Tveka i så fall inte att höra av dig till vår vd Peter Karlsson så tar vi det där ifrån.
peter.karlsson@learningwell.se
Telefon: 070-6312870