Systemkunnig affärsutvecklare och säljansvarig

LearningWell utvecklar avancerade systemlösningar – skräddarsydda efter kundens verksamhet och behov. Det har varit en framgångsfaktor i över 20 år och har lett till långvariga kundrelationer i en rad spännande branscher, nationellt och internationellt. Vi har kontinuerligt även attraherat duktiga utvecklare. Nu är nästa steg att öka affären för att på så sätt kunna fortsätta vår expansion.

Till vårt kontor i Nyköping söker vi därför en tekniskt bevandrad medarbetare med dokumenterad förmåga att skapa kvalificerade affärer för skräddarsydda systemlösningar. Du är ödmjuk, nyfiken och ditt största driv är att få se en lyckad lösning/tjänst hos kund. Under din karriär har du haft roller såsom systemutvecklare, kravledare, arkitekt eller produktägare, och har sadlat om till affärer och sälj med fokus på relationsbaserad försäljning

Om rollen som affärsutvecklare och säljansvarig

Vi har en tradition av att kombinera teamuppdrag hos kund eller på distans med leveranser av åtagandeprojekt i form av skräddarsydda system. Samtliga leveranser och åtaganden bygger på långsiktiga relationer med en hög grad av tillit. Nyligen har vi till detta tillfogat en SaaS tjänst med stor potential, som är baserad på en tidigare systemleverans. Parallellt pågår andra spännande utvecklingsprojekt som vi tror kan intressera marknaden.

Vem vi söker?
Du som har:
• Erfarenhet av IT-branschen, minst 10 år eller motsvarande.
• Jobbat med kvalificerade affärer med skräddarsydda systemlösningar.
• Dokumenterad historia i att skapa affärer.
• Ett stort kontaktnät, gott rykte och som är orädd i att ta kontakt med människor.
• Naturlig förmåga att följa upp och bibehålla kundkontakter.
• En övergripande förståelse om nya tekniker och kontinuerligt tar till dig ny kunskap.
• Drivande och ansvarstagande egenskaper.

Du är självklart nyfiken på teknik, och vill arbeta med relationsbaserad försäljning och produktförsäljning. Hos oss kommer du att vara en lagspelare i en platt snabbfotad och prestigelös organisation. Vi tror även att du ser dig mer som rådgivare än försäljare.

Om LearningWell AB

LearningWell AB består av två dotterbolag. LearningWell East i Nyköping och LearningWell South West med kontor i Mariestad. Här arbetar ett 50-tal utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom informationsteknik, automation, digitalisering och systemintegration. Bland våra kunder finns allt från myndigheter och försvarsmakter, till process- och tillverkningsindustri, energibolag och rena tjänsteföretag.
Värdeorden nyfiket, ärligt, personligt står för bolagens gemensamma grund och förhållningssätt. Vi tror starkt på en organisation som är platt och som ger medarbetarna stort inflytande över verksamheten och utvecklingen. Vi tror även på en organisation som ”lever” sin kultur – en kultur som är varm, välkomnande men med tydliga krav och återkoppling – ger arbetsglädje.
Vårt syfte är att Odla glädje genom att hjälpa våra kunder och varandra till helt fantastiska projekt och resultat.

Hos oss får du:
Månadslön och vinstdelning
Maxbelopp friskvårdsbidrag
Privat sjukvårdsförsäkring
Flexibla arbetstider
Värdestyrt ledarskap
Agil företagskultur
Roliga aktiviteter både utanför och under arbetstid
Skidresa till alperna

Låter det intressant?

Tveka i så fall inte att höra av dig till Peter Karlsson, vd på LearningWell i Nyköping, så tar vi det där ifrån.
peter.karlsson@learningwell.se
Telefon: 070-6312870

Vi hörs!