Systemutvecklare: Var med och utveckla framtidens autonoma fordon

LearningWell är ett tajt och personligt it-företag med grymma systemutvecklare och spännande kunder i bland annat fordonsindustrin. Nu förstärker vi vårt team som utvecklar system för testning och simulering av autonoma fordon och söker dig som vill vara med att bryta ny mark i en innovativ bransch.

Lite om uppdraget

Utvecklingen av självkörande fordon (autonoma fordon) går i snabb takt. Branschen räknar med stora miljövinster framåt i form av mindre koldioxidutsläpp och ökad transporteffektivitet när denna typ av fordon tas i drift inom industrin och på våra vägar.
På LearningWell har vi förmånen att arbeta med det här i ett eget team mot kund. Vår roll är att utveckla programvaran som används vid test och simulering.

Om dig

Vi arbetar i väldigt komplexa system och tror att du är modig och nyfiken – både i din roll som utvecklare och som kollega. Du behöver vara kommunikativ och ha förmåga att sätta dig in i verksamheten och inte vara rädd att ta dig an komplexa problem. Det finns mycket att lära och mycket kunskap att ta till sig och det är viktigt att du triggas och inte överväldigas av omfattningen i projekten.
I gengäld får du arbeta i en proffsig och stöttande miljö med möjlighet att utvecklas inom nya tekniker.
Har du jobbat i AWS blir det lättare att komma i gång men det är absolut inget krav.

Teknisk profil

Det är bra om du har erfarenhet inom några av dessa områden: Python
C++
AWS-molntjänst
BashDocker
Gitlab
Bakgrund i Python är meriterande.

Lite om oss


LearningWell har ett 50-tal anställda och kontor i Nyköping, Stockholm, Helsingborg och Mariestad. Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder – och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av oss. Genom korta beslutsvägar, stort inflytande över arbetssätt och en personlig dialog med din chef, vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation.
För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver.

På LearningWell får du:

• Fast månadslön och vinstdelning.
• Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
• En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
• Roliga aktiviteter utanför arbetstid. Vinprovning och skidresor till Alperna, bland annat.

Om Nyköping

Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och i stället få mer tid över till annat. I Södermanlands vackra residensstad Nyköping går det fortfarande att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur – och dessutom ha cykelavstånd till jobb, skolor och träning.

Ansökan


För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med: Systemutvecklare autonoma fordon

Vid frågor
Hör av dig till:
Peter Karlsson, vd
peter.karlsson@learningwell.se
Telefon: 070-6312870

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.