Systemutvecklare till team inom Autonoma fordon

LearningWell är ett tajt och personligt techbolag med grymma systemutvecklare och spännande kunder i bland annat fordonsindustrin.
Nu förstärker vi vårt team som utvecklar system för testning och simulering av autonoma fordon och söker dig som vill vara med att bryta ny mark i en innovativ bransch. En roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Lite om uppdraget

Utvecklingen av självkörande fordon (autonoma fordon) går i snabb takt. Branschen räknar med stora miljövinster framåt i form av mindre koldioxidutsläpp och ökad transporteffektivitet när denna typ av fordon tas i drift inom industrin och på våra vägar.
På LearningWell har vi förmånen att arbeta med det här i ett eget team mot kund. Vår roll är att utveckla programvaran som används vid test och simulering.  

Om dig

Vi särskiljer oss från många andra it-företag. Vår nisch är att utveckla skräddarsydda system åt kunder med speciella behov. Det innebär att vi ofta bryter ny mark med innovativa och komplexa system. För att lyckas i din roll som utvecklare hos oss måste du därför vara besjälad i att göra lite svårare saker och tycka det är intressant.  
Som systemutvecklare och agil coach i Team Autonoma behöver du även kompetens kring arkitektur, förståelse för användbara tekniker och vad som kommer fungera över lång tid. Samt hur man planerar för förändringar i ett sammanlänkat system. I gengäld finns mycket att lära och mycket kunskap att ta till sig. Det är också viktigt att du triggas och inte överväldigas av omfattningen i projekten – utan i stället finner glädje i att lyckas tillsammans.

Teamet behöver följande förmågor

Systemutvecklare med erfarenhet av agil coachning enligt SAFe. Du vill vara med och bidra till att teamet mår bra och ser till att kunskap inom teamet sprids. Du kan även hantera slitningar inom en grupp. Du har erfarenhet av att arbeta med produktägare och kan hjälpa till att prioritera både utifrån leverans och teamets förutsättningar.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är modig och nyfiken – både i din roll som utvecklare och som kollega.
Du är öppen för nya idéer, har lätt för att lära och inte är rädd för att misslyckas.  
Du behöver vara kommunikativ, ha förmåga att sätta dig in i verksamheten och ha lätt för att samarbeta med andra. Det är också viktigt att du är beredd att bidra till teamet och är intresserad av att dela med dig av kunskap. Du gillar förstås att sätta dig in i nya tekniker och vill vidareutvecklas som programmerare.

Tekniker som används i teamet

Det är bra om du har erfarenhet inom några av dessa områden:
Språk; Javascript, C++, Python, Bash, Gitlab-ci
Verktyg; Docker, dev-container (vscode), cookiecutter, terraform
Pakethantering; pip,pipenv,poetry,conan
AWS-molntjänst; Neptune, EC2, ECS, Serverless, cloudwatch, stepfunctions,cloud-formation
Protokoll; OAuth2, MQTT, OpenAPI (Swagger)
Ramverk; React, fastAPI
Bakgrund i Python är meriterande.

Lite om oss

LearningWell har ett 50-tal anställda och kontor i Nyköping, Stockholm, Helsingborg och Mariestad. Här arbetar utvecklare, ingenjörer och projektledare med bred kompetens inom it, automation, digitalisering och systemintegration.
Som företag är vi stort nog för att jobba med globala kunder – och tillräckligt litet för att du direkt ska bli en viktig del av oss. Genom korta beslutsvägar, stort inflytande över arbetssätt och en personlig dialog med din chef, vill vi att du alltid känner dig i kontroll över din arbetssituation.
För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver.

På LearningWell får du:

• Fast månadslön och vinstdelning.
• Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
• En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
• Roliga aktiviteter utanför arbetstid. Vinprovning och skidresor till Alperna, bland annat.

Om Nyköping

Kanske bor du redan i vårt närområde, vill sluta pendla och i stället få mer tid över till annat. I Södermanlands vackra residensstad Nyköping går det fortfarande att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur – och dessutom ha cykelavstånd till jobb, skolor och träning.

Ansökan

För att du ska få svar så fort som möjligt tar vi bara emot ansökningar via vår rekryteringsmejl. Intervjuer hålls löpande.

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@learningwell.se
Märk mejlet med: Systemutvecklare autonoma fordon

Vid frågor
Hör av dig till:
Peter Karlsson, vd
peter.karlsson@learningwell.se
Telefon: 070-6312870

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Foto omslagsbild: Eugene Triguba