Företaget där de anställda sätter värderingarna

LearningWell grundades 2003. Tanken var att ta avstamp från den spruckna it-bubblan och göra någonting annorlunda. Att mer gå på magkänslan för att leta både kunder och kollegor. Nu har bolaget ett femtiotal anställda, fyra kontor i Sverige och både den svenska och schweiziska försvarsmakten på kundlistan.

”Sedan vi startade bolaget har vi drivits av en enda sak. Det är att vara stolta i varje leverans, oavsett om det gäller i kontakten med kollegorna eller en kund”, säger Peter Karlsson, vd för LearningWell East. ”Eftersom vi fortsätter att växa och dessutom lever i en snabbt föränderlig it-bransch var det i år dags att se över vad vi menade med vår ursprungliga vision.”

Under det senaste året har därför anställda från företagets alla kontor tillsammans gjort ett större varumärkesarbete. Där har de fått ge sin syn på vad företaget är och hur det ska upplevas i framtiden.

”Precis som andra bolag gäller det att vara tydliga med vad vi står för, vilka kunder vi vill jobba med och vilka människor vi söker som kollegor. I grunden är det en fråga om företagskultur och vilka värderingar vi har. Det här är ingenting som vi från ledningsnivå kan gå ut med och förvänta oss att alla bara accepterar. Därför har all personal varit med och beskrivit hur vi ska uppfattas i framtiden, och vad de konkret behöver göra i vardagen för att vi ska nå dit.”

Den nya webbsidan är det första steget i lanseringen av det nya varumärket. Den nås på https://learningwell.se/

Kontaktpersoner

Peter Karlsson, vd LearningWell East
070–631 28 70
peter.karlsson@learningwell.se

Claes Erik Frölund, koncernchef LearningWell
073–351 82 74
claes.erik.frolund@learningwell.se

Pressbilder

Högupplösta bilder finns att hämta under fliken Om oss.

Om LearningWell

LearningWell har ett 50-tal anställda, fyra kontor i Sverige och kunder över hela världen. Företaget bygger skräddarsydda it-system för bland annat omvärldsbevakning, logistiklösningar och affärssystem. Bland kunderna finns bland annat de svenska och schweiziska försvarsmakterna, OKG och SSAB.