Emma och Lina gör sin LIA på Helsingborgskontoret

HELSINGBORG 2023-04-24
Just nu har vi två blivande frontendutvecklare på plats i Helsingborg i form av Emma Kanewoff och Lina Jepsen från EC Utbildning. Under sin LIA har de fått uppdraget att ta fram en pilot till ett headless CMS för LearningWells räkning.

Använder Next.js för att skapa frontend

Namn: Lina Jepsen
Ålder: 28 år, blir 29 i sommar
Pluggar: Frontendutvecklare på EC Utbildning i Helsingborg. Det är en yrkesutbildning på 2 år.
Bästa med utbildningen: Att utbildningen håller sig aktuell till vad som efterfrågas i yrket och att två LIA-perioder erbjuds under 24 veckor totalt.
Och vad pysslar du under din LIA? Vi utvecklar en ny hemsida åt er (LearningWell) som förhoppningsvis ska gå i bruk någon gång i framtiden! Vi använder oss av Next.js för att skapa frontend och tillsammans med Strapi skapar vi ett headless CMS, vilket kommer underlätta vid uppdaterandet av allt innehåll på hemsidan.
Drömjobb: Kan inte säga en specifik jobbtitel, men ett jobb där jag kan få friheten att jobba från vilket plats som helst.
Gör om tio år: Jobbar som utvecklare och har ett boende utomlands, gärna i Spanien.
På fritiden: Umgås med min sambo och hund, familj och vänner. Spelar padel och styrketränar. Älskar även att nörda in mig i något roligt tv-spel.
Dold talang/något annat kul om dig:  Jag har varit en ganska duktig fotbollsmålvakt en gång i tiden, haha.

Vill få möjligheten att växa


Namn: Emma Kanewoff
Ålder: 25 år
Pluggar: Frontendutveckling, EC Utbildning i Helsingborg, 2 år.
Bästa med utbildningen: Att testa något som är helt främmande och utmanande, fått massor av nya kunskaper och erfarenheter.
Projekt under LIA: Påbörjar en helt ny hemsida till LearningWell, från scratch.
Drömjobb: Ett kreativt men utmanande jobb, gärna med flexibiliteten av att kunna jobba på kontor och hemma (eller utomlands), ungefär som en frontendutvecklare kanske.
Gör om tio år: Då hoppas jag på att jag har hittat en kul arbetsplats där jag fått möjligheten att växa samt att jag förhoppningsvis inte bor i Sverige på heltid, gärna ett mindre grått och regnigt ställe.
På fritiden: Umgås med mina katter, tittar gärna på serie eller spelar något kreativt så som exempelvis Sims, eller lägger pussel och pysslar med växter. Sen tränar jag gärna en del också. Och ibland umgås jag också med familj eller vänner för att göra av med min sociala energi.
Dold talang: Jag kan sätta benet över nacken och har alltid kunnat.

Lina Jepsen och Emma Kanewoff under en av sina genomgångar av det nya CMS:et.