LearningWell slår upp portarna i Mariestad

På LearningWell ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster. För att bredda kompetensen inom affärsområdet automation slår LearningWell SW upp portarna i Mariestad, där man redan anställt nio personer. Med kunder både i Sverige och utomlands, och med nya projekt i uppstartsfasen, är förhoppningen att fortsätta växa med fler duktiga medarbetare innan årets slut.

Tord Larsson-Steen är vd på LearningWell SW. Han berättar att den nya satsningen inom automation riktar sig mot industrin och dess starkt växande behov av automation, digitalisering och systemintegration.

”Med kompetensen som nu finns på Mariestadskontoret kommer vi kunna erbjuda de lösningar som framtidens industri kräver” säger Tord. ”Vi ser redan ett växande behov av våra tjänster och hoppas därför kunna växa med ytterligare kollegor i Mariestad innan årets slut.”

LearningWell-flaggan i topp

Kortfattat innebär automation att du låter en maskin eller teknik utföra ett arbete. Genom att skapa processer som går av sig själva – och som inte kräver övervakning från en människa – minimeras risker och kostnader.

På Sandbäcksvägen 42 i Mariestad vajar LearningWell-flaggan redan i topp. Inne på kontoret är arbetet i full gång. När rekrytering kommer upp på tal förklarar Krister Nilsson, nytillträdd platschef i Mariestad, att stor vikt kommer läggas vid att hitta människor vars värderingar stämmer överens med det LearningWell vill stå för.

”Självklart måste personerna vi söker ha kompetens inom programmering och automation. Lika viktigt - om inte viktigare - är det att man är nyfiken på att lära sig nya saker, ärlig med de man möter och drivs av att göra bra saker tillsammans med våra kunder.”

LearningWell SW, Sandbäcksvägen 42 i Mariestad

____

Kontakt:

Tord Larsson-Steen, vd
tord.larsson-steen@learningwell.se
070-577 61 33

Krister Nilsson, platschef Mariestad
krister.nilsson@learningwell.se
073-232 34 02