Prisbelönta rfid-projekt visas upp på Flexoforum

Flexoforum är en stor mässa för pappers- och förpackningsindustrin. Den äger rum 28-30 augusti 2018 i Sunne och lockar utställare och företag från hela världen. Vi finns på plats för att demonstrera två prisbelönta rfid-projekt.

Det ena projektet är den rfid-lösning vi, tillsammans med Trafikverket och SCA, tog fram för att hålla koll på virkesinformationen från avverkningen fram till dess att det levereras hos kunden. Ett projekt som är flerfaldigt prisbelönat och utsett till ett av världens bästa rfid-projekt.

Den andra lösningen vi visar upp är ett Vinnova-finansierat rfid-projekt som bygger på att underlätta och effektivisera spårning av kläder och hemtextil. Projektet – som vann Guldtaggen på European Tag Award – är ett samarbete mellan Swerea IVF och oss. Med i projektet är även Peak Performance, Filippa K, Acreo och Teko.

Vill du veta mer?

För att boka en privat genomgång av projekten och få mer information, hör av dig till Katarina Brunsson, vd LearningWell West. Du når henne på katarina.brunsson@learningwell.se och 070-663 44 19.