Välkommen till nya, färgglada LearningWell.se!

Vi pratar gärna om oss själva som ett familjärt bolag med högt i tak. En arbetsplats att trivas på - och en trygg leverantör att samarbeta med. Därför kände vi att det var dags att se till så LearningWell.se förmedlar samma känsla.

På den nya sajten fångas färger och bilder i en stilren design. Allt för att göra det så lätt som möjligt för dig som besökare att hitta informationen du söker. Och för att du i bästa fall vill stanna kvar och läsa mer.

Den tekniska specen

Är du mer tekniskt lagd? Då kanske du tycker det är intressant att veta att nya LearningWell.se är byggd med Ghost i back-end och React i front-end. Dels för att våra utvecklare tyckte det lät roligast att jobba med, men främst för att skapa en så trevlig användarupplevelse som möjligt.

"Vi valde Ghost för att det är ett rent och avskalat CMS", säger Johan Alm, systemutvecklare på LearningWell, som var den som byggde nya sajten. "React är det språk flest LearningWellare har erfarenhet av och helst arbetar med, så det passade bra att köra det i front-end."

"Som ramverk använde vi Reacts Next.js. Mycket av det vi behövde för routing, code splitting och server side rendering fanns färdigt. Så det gick fort att jobba med, vilket var nice."

Till sin hjälp hade han UX-designern Erik Quist, vars fokus låg på att lyfta fram färg och form.

"Färgerna som vi använt fanns även på den gamla sajten, men var gömda längst ner på förstasidan", berättar Erik. "För att liva upp utseendet har färgerna fått större plats. Tillsammans med de nya ikonerna hoppas vi hemsidan ska kännas personlig och nyfiken á la LearningWell."

Saknar du ändå information, vill ge oss en tumme upp eller varför inte lite konstruktiv feedback? Hör av dig!