Hackathon i Nyköping 9-10 november 2018

Vill du göra världen mer hållbar? Då har du chansen att ta fram en digital tjänst under ett intensivt dygn. I prispotten ligger 50 000 kr.

Under 24 timmar den 9–10 november 2018 ses vi på Studsviks konferensanläggning för en helg av intensivt utvecklande. Vi som arrangerar är Nyköpings it-kluster bestående av ett 30-tal företag, Studsvik Tech Park och Nyköpings Kommun.

Du kommer att ingå i ett av ca tio team med olika kompetenser. Teamen arbetar med att utveckla digitala tjänster som ska bidra till att lösa hållbara utmaningar. Efter 24 timmar presenterar teamen sin prototyp/mockup för tävlingsjuryn. Juryn utser sedan vinnare i tre kategorier där vinsten består av stipendier.

Tävlingen är öppen för exempelvis utvecklare, designers, projektledare, marknadsförare och affärsutvecklare i allmänhet. Du kan lika gärna vara student, konsult, anställd eller bara intresserad av att lära dig mer om hur det går till att utveckla digitala tjänster.

Har du aldrig varit på ett hackathon tidigare och är nyfiken på hur det kan vara? Läs Hackathon-boken som vår skribent Joakim tog fram för att förklara East Sweden Hack, som arrangerades av Science Park Mjärdevi i Linköping.

Läs mer och anmäl dig

hack.nykoping.net
facebook.com/nykhackcamp/

Det kostar inget att delta. Givetvis bjuder vi även på all mat och dryck.